Bana da öğretin ben de biliyim nolur
olmaz kuşum olmaz sen öğrenme böyle şeyleri
Bana da öğretin ben de biliyim nolur
Temiz kalmamı istiyor ama kirlenmek güzeldir OMOolmaz kuşum olmaz sen öğrenme böyle şeyleri
uzun süre erekte olup boşalamayınca testislerde ağrı oluyor. onu tanımlıyorNe Anlama geliyor bunlar erkekçede
Temiz kalmamı istiyor ama kirlenmek güzeldir OMO
uzun süre erekte olup boşalamayınca testislerde ağrı oluyor. onu tanımlıyor
Hayret içindeyim 🧐 hiç morarmasın ağrımasın 🤲uzun süre erekte olup boşalamayınca testislerde ağrı oluyor. onu tanımlıyor
innnnşallaaaahhhhh
O yüzden şairlerin çoğunluğu erkektirYa bırak bebeğimsu sevmeyi bile bilmiyorsunuz soğğnacıma aşk arıyor bulamıyor gibi yapıyorsunuz
SİZ AŞKTAN NE ANLARSINIZ?????????
İnsanlık öldü mü?şefkat her insana gösterilebilir, şehvet olmayınca yabancı birine yardım etmek gibi bişey olur![]()
Sen genç biri misin profildeki yaş senin değil dimi daha küçüksünİnsanlık öldü mü?
Ne olur mu, ne kalir mi?
Farkli seyler @Frenk..
Bunun genci yaşlısı felan mı var @Neşe PalamuduSen genç biri misin profildeki yaş senin değil dimi daha küçüksün
Hastalıkta ve sağlıkta ölüm bizi ayırıncaya kadar mıydı 😁İnsanlık öldü mü?
Yaşlanınca erkeklik becerileri usul usul aramızdan ayrılmıyor muyduBunun genci yaşlısı felan mı var @Neşe Palamudu
Peki eşi hasta diye bir kadın / adam cinsel eylemlerine ara mı versin bu forum sorusu olur dinamikHastalıkta ve sağlıkta ölüm bizi ayırıncaya kadar mıydı 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.