Günaydın, kaç paket içmeyi planlıyorsunÖnce bir sigara yakalim.
GÜnaydin Frenkcim..Günaydın, kaç paket içmeyi planlıyorsun![]()
Beklemedeyim bende... Henüz bir basın açıklaması görmedimtersini iddia eden hatun kişisi buyursun açıklasın lütfen ne verebilirmiş. dimi @Frenk hocam
pek bir beklentim de yok ama olsun bekleyelim bakalım.Beklemedeyim bende... Henüz bir basın açıklaması görmedim
![]()
yok hocam yok diyecek bir sözleri olsa susarlar mı sence söylenecek söz yok :)))Nafaka konusu gibi kalır bu da, ne kadar hortlaksak ta
sessizce bekleyelim 3-5 günde bir hortlatırımyok hocam yok diyecek bir sözleri olsa susarlar mı sence söylenecek söz yok :)))
Sizin Verdiğiniz ne? Kalkmayan çük? Kalkan da 3 saniyede sönüyor?? Siz ne veriyorsunuz
Ya bırak bebeğimsu sevmeyi bile bilmiyorsunuz soğğnacıma aşk arıyor bulamıyor gibi yapıyorsunuzo çıktı çıktıııııı
Ne Anlama geliyor bunlar erkekçedeblue balls kalır geriye
Tıbbi Terim canımSu erkeksi şeyler Boş verNe Anlama geliyor bunlar erkekçede
Bana da öğretin ben de biliyim nolurTıbbi Terim canımSu erkeksi şeyler Boş ver
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.