o kolay ya banyoda yıkanırken eli değerken hoşuna gitmiştir, bi daha bi daha dokunmuştur derken mutlu sonBanlamazsanız şeyi merak ediyorum
Kendi kendini tatmin etmeyi ilk buldu
Nerden aklına geldi insanların
Bu kadar basit olmamalıo kolay ya banyoda yıkanırken eli değerken hoşuna gitmiştir, bi daha bi daha dokunmuştur derken mutlu son![]()
bence olabilir ya ben şahsen kendimi tatmin etmeyi birilerinden öğrenmedim, kendim fark ettimBu kadar basit olmamalı
Bu da mantıklıbence olabilir ya ben şahsen kendimi tatmin etmeyi birilerinden öğrenmedim, kendim fark ettim![]()
bahsettiğin konu sizlerde farklı olabilir, sonuçta bizim kadar kolay uyarılmıyor çoğunuz, aaa böyle de zevk alınabiliyormuş diye görerek duyarak öğrenmiş olabilirsiniz sizler (kadınlar)Bu da mantıklı
Karmaşık soruları @-a- ya bırakıyorum ben para da onda problem çözme şeyi de
Problem çözme şeyindeki şey nedir? 🙂Bu da mantıklı
Karmaşık soruları @-a- ya bırakıyorum ben para da onda problem çözme şeyi de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.