boyu degil islevi önemli kankakubo boy kac 1.50 mi kanka
boyu degil islevi önemli kankakubo boy kac 1.50 mi kanka
corapta beyaz olsun ama dimi?Gri eşofmanın altına topuklu gitmez be Adidas varsa iyi olur beyaz
O sana kalmış artıkcorapta beyaz olsun ama dimi?
Elbise konusundaki düşüncemde bnce gayet cesur bir kıyafet seçimi olmuşÇorapların dışarda ıslanır dikkat et bnce ayakkabıda giy
kızları komplekse sokma biz sana kaç Cm diyor muyuz hııııııığkubo boy kac 1.50 mi kanka
Neyin işlevi knk? ahhashhsha
kızları komplekse sokma biz sana kaç Cm diyor muyuz hııııııığ
işleve bak bebeğim
Tsk ederim Anti Cesur Kadinim :)Elbise konusundaki düşüncemde bnce gayet cesur bir kıyafet seçimi olmuş
boyumuzu mu karsilastiracagiz simdi
boyunun ölçüsünü al kefen bakcazboyumuzu mu karsilastiracagiz simdi![]()
Wonderwoman 🤣🤣Tsk ederim Anti Cesur Kadinim :)
Wonderwoman 🤣🤣
![]()
MaymunErkekler böyle gidiyor.
Kadınlar makyajla uğraşır, biz saçlarımızla.
![]()
Şaka bir yana ben arkadaş sayesinde biri buluştum ve erken gittim buluşacağımız AVM'ye 8 7 gibi o 11'de falan geldi bana diyor niye erken çıktın diye dedim ben böyleyim buluşmalarda erken gelirim diye
İlk buluşmada böyle gittim ancak bu sevdiğim kişi değil başka bir şey.
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.