verilen cevaplardan liste yapıp flörtlerini darlayacak. the great evil resmen
Bana verdikleri müthiş bilgi ile parka ya da esnaf lokantasına götürebilirimİnsanlara örnek teşkil etmesi açısından beni bir yerlere götürebilirsin
Yoğurtçular parkına götürebilirsin aslında. Sonrasını ben hallederimBana verdikleri müthiş bilgi ile parka ya da esnaf lokantasına götürebilirim
Orası nerdeYoğurtçular parkına götürebilirsin aslında. Sonrasını ben hallederim
senden olmaz anlaşıldı :)Orası nerde
Hiç örnek vermiyorsun tavsiye etmiyorsunsenden olmaz anlaşıldı :)
Listelemeye devam et, işe yarar bir şey çıkar bir gün😒
Bunlar ulu orta konuşulacak şeyler değil.lütfen..Hiç örnek vermiyorsun tavsiye etmiyorsun
Mezarlık uygun mu?Bunlar ulu orta konuşulacak şeyler değil.lütfen..
Taşıyabileceksen uygun tabi :)))Mezarlık uygun mu?
![]()
Mezar taşını mıTaşıyabileceksen uygun tabi :)))
Mezarlığa ilk önce mezar taşı mı taşınıyor :))Mezar taşını mı
Mezarcı, kürek, kazma, tahta, cenaze, tabut komşular 2 face akrabalar eş dostMezarlığa ilk önce mezar taşı mı taşınıyor :))
Sıralamayı bir düşün
Mezar taşı değilmiş demek kiMezarcı, kürek, kazma, tahta, cenaze, tabut komşular 2 face akrabalar eş dost
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.