Başka türlü insan mutlu olamaz. Başkaları için yaşamış olunur.Eskiye göre insanlar çok daha bencil. İlişkinin iki tarafı da sadece ben demeyi seçiyor sanki.
İki kişinin tüm ihtiyaçları sıkıntıları aynı olamaz gerekli durumlarda bazen bir taraf özverili davranabilir ve bu tek kişinin özverisi ile olma sıralı özveriler gerekir. Ancak ben kendimden başkası için yaşamam derse herkes ilişkiye gerek yok zatenBaşka türlü insan mutlu olamaz. Başkaları için yaşamış olunur.
güçlü bir benlik inşaa edemeyenler hep mutsuz oluyorlar. Daha çok farkındalık gerekli. Buradan ötesi bizde yok. 😜İki kişinin tüm ihtiyaçları sıkıntıları aynı olamaz gerekli durumlarda bazen bir taraf özverili davranabilir ve bu tek kişinin özverisi ile olma sıralı özveriler gerekir. Ancak ben kendimden başkası için yaşamam derse herkes ilişkiye gerek yok zaten
Tamamgüçlü bir benlik inşaa edemeyenler hep mutsuz oluyorlar. Daha çok farkındalık gerekli. Buradan ötesi bizde yok. 😜
İnsan sevdiğinden tabii ki bir şeyler bekleyekİnsanlar genelde karşı taraftan mı çok şey bekliyor, yoksa emek mi azalıyor?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.