Yalan duymamak icin soru sormamak bir yonten olabilir.Yalan sezdigim an buz gibi olurum.
Yalan duymamak icin soru sormamak bir yonten olabilir.Yalan sezdigim an buz gibi olurum.
Belki o da sende aradığını bulamadı?Videoyu izlemedim. Videodan bağımsız yorumum : al gülüm ver gülüm meselesi çevredeki insanların tamamına ise samimiyet arayıp bulamıyorsun. Bir zaman bulduğunu sansan bile bir zaman sonra kazın ayağının öyle olmadığını anlıyorsun.
Katılıyorum. Gerisini halletmeye mötü yemeyen bahane bulur. Aldatma yalan yoksa ufak kusurlar ve farklılıklara da sabır göstermeyen ilişkide başarı sağlayamazYalan oğlum bunun ötesi yok ki gerisi hallolur bir şekilde zaten :)
İhtimal tabi, olabilir böyle bir şey. Ama kimin umurunda? :))Belki o da sende aradığını bulamadı?
Herşeyin affı olur, insandır hata yapar, herşey bizim için. Netice de beşer varlıklarız. Ama yalan ve aldatma bile isteye yapılan bir eylemdir. O yüzden o ikisine geçit yokKatılıyorum. Gerisini halletmeye mötü yemeyen bahane bulur. Aldatma yalan yoksa ufak kusurlar ve farklılıklara da sabır göstermeyen ilişkide başarı sağlayamaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.