Resimlere bakmadığım için memnunum 🤣🤣🤣 seni böyle konuşturuyorsa 🤣🤣🤣Ben de okumadım ki.dddd
Resimlere bakmadığım için memnunum 🤣🤣🤣 seni böyle konuşturuyorsa 🤣🤣🤣Ben de okumadım ki.dddd
O fotoğrafı görünce aklıma steroidler gelmesi çok üzücü Cherryciğim 🥺 Kendimi dışarda kalmış gibi hissediyordum ki döngüsel hanımın postunu gördüm iyi ki 😂hele resme : ) aösldk
Bence de! Aptal saptal hareketler 😒Sittirsin gitsin! Görseller de ayrıca irrite ediyor.
O fotoğrafı görünce aklıma steroidler gelmesi çok üzücü Cherryciğim 🥺 Kendimi dışarda kalmış gibi hissediyordum ki döngüsel hanımın postunu gördüm iyi ki 😂
Bence de! Aptal saptal hareketler 😒
1. Geçmişinizle ilgilenmiyormuş gibi yapan erkek
2. Mesajlara geç cevap veren erkek
3. Başka kadınlara olan beğenisini devamlı dile getiren erkek
4. Sudan sebeplerle kavga çıkartan erkek
5. Etraftaki tüm yakışıklı erkeklerin karizmasını çizmeye çalışan erkek
Sorun senin hayallerinde değil güzelim. Benim huysuzluğumda 😁😂😂Yani simdi kim ister ki sevdigi adam böle haraketleriyle resimler cekilsin : )
fazla ciddiye almadan ucundan hayal da mi kurmayak : ))
tabi ironiyle bakmak lazim : )
Prenses erkeğe ruj alıcazBasliklari okudumda tekrar..
Özeti tek cümlede : ) : Kadin gibi pirenses erkek : )
Canim feminist diilsin dimi ? ahahSittirsin gitsin! Görseller de ayrıca irrite ediyor.
Erkeklerden gelecek bütün taktikleri, cambazlığı öğrettim sana. Aman ha aman..Sizi seven ve isteyen bir insana taktik yapmamıza gerek kalmayacak. Dümdüz sevecek.
aydınlatır mısınTaktik değil de her şeyin yolunda gitmesi için minik dokunuşlar olmazsa olmaz.
Dengede götürmek lazım. İlişkilerde istisnalar dışında bir taraf her zaman daha çok sever ve daha çok fedakarlık yapma eğiliminde olur. Daha çok sevdiği için, sevdiğine karşı zaafiyeti olur. Bu zaafiyet de zamanla ilişkinin dinamiklerini etkiler ve dengenin yitirilmesine neden olabilir. O yüzden dengede götürmek için küçük dokunuşlarla zaafların önüne geçmek ilişkinin geleceği için önemli.aydınlatır mısın
yakılır buna 🚬 neyse ki bu sorunlarim yok.. iyi ki kadınım !Dengede götürmek lazım. İlişkilerde istisnalar dışında bir taraf her zaman daha çok sever ve daha çok fedakarlık yapma eğiliminde olur. Daha çok sevdiği için, sevdiğine karşı zaafiyeti olur. Bu zaafiyet de zamanla ilişkinin dinamiklerini etkiler ve dengenin yitirilmesine neden olabilir. O yüzden dengede götürmek için küçük dokunuşlarla zaafların önüne geçmek ilişkinin geleceği için önemli.
Zaten hayattaki her şey denge üzerine kuruludur.
Umarım olmaz da.yakılır buna 🚬 neyse ki bu sorunlarim yok.. iyi ki kadınım !
akjdkwhdd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.