ben eger biriktirmeye başlarsam , bahaneler tüm insanliga yeter xkdmcmsmxmzmx@uchiha al sana taktik, aklinda tutabilirsen kdjjd ben tutamam da
ben eger biriktirmeye başlarsam , bahaneler tüm insanliga yeter xkdmcmsmxmzmx
yemin ediyorum deccal fkkskxkakBiriktirsen de ise yaramaz, o an karsi taraf daha cok biriktirmis olur bileee
Halı altına süpürülenler bir gün çok gürültülü şekilde patlar. Meseleler yerinde konuşulmalı .
Yaşam koçlarını dinleyince ben
Kalp gözüm, elma kurdum, tırtılım yine vermiş veriştirmiş. Sana aşık olmakla ne yüce bir karar vermişim. Keşke evlensek. Birikimlerine bayılıyorumKendi yaşamına yön verememişlerden akıl alınca gelen uyanış![]()
Kızgınken üşenilmiyor yaÇok birikince de hangi birini anlatayım şimdi diyerek üşenen ben uzatmaaa diyerek kapatıyorum 😂
Olsun istiyoruzzzzzzen iyi taktik ilişki yaşamamakolmuyorsa zorlamanın manası yok
en güzeli dua etmek.. :)Olsun istiyoruzzzzzz
Nerde yavşak varsa o denk gelir bize bu şansla :)))en güzeli dua etmek.. :)
Olm kaldırın şunun banını ya barış kardeşlik huzur çok mu zorrrKılıcımı yeni bilemistim afalladim şimdi.
kendinize gelin biz düşmanız.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.