İlişki Aşamaları Nasıl Olmalı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Bunun bir kriteri var mı?
Yoksa Herkes kafasına göre mi aşamalandırıyor?

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
valla ben 0. levelda eleniyorum hep yaa,1e bile geçemiyorumm .s.s sonrasını göremediğimden yorum yapamadım şimdi :dyg:
kulaktan dolma çok bilgi dolaşıyor ortalıkta, rabbim bir gün bizzat deneyimlemeyi nasip eder umarım, o zaman yazarımm :dyg:

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Çiçekler yavaş yavaş büyür. Zaman içinde hangi pencere önünü sever, ne kadar suya ihtiyacı var, ne kadar da budamalısın öğrenirsin. Bana göre de ilişki aşamaları böyle. Yavaş yavaş, aşama aşama, öğrene öğrene.

• Beğen
Tepkiler: CaT

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bence bir aşaması yok.
Aşk baskınsa tamamen rastgele gelişir.
Mantık baskınsa tanımak için çaba gösterilen daha mesafeli ilerleyen bir ilişki olur.

Serçe

Uzaklaştırıldı
Aşama aşama tek tek hücrelerini keşfederek. Bütün benliğine bir anda değil yavaş yavaş sızarak bir bütün olacaksın.. Ama bunun taktik ile bir alakası yok kendin gibi olmak ve ilerlemek ile alakası var.

AsteriX

DJ
tabii ki sonuçta bilgisayar falan gibi planlı programlı hareket edemeyiz, tamamen akışına bu işler :)

aşama aşılamayan durumlar için olur... ilişki içerisinde çözülemeyen her durum aslında aşamadır. onun dışında pek sürece tabii olunacak etmen göremiyorum...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bence hayattan beklentileri paylaşmak lazım ama..aşk anlaşmak demek değil malesef :(
Herkesin bambaşka hayalleri var..çünkü bir ömür geçecekse bi an ben bir ömür bu insanla yapabilir miyim demesi lazım insanın..

AsteriX

DJ
Bence hayattan beklentileri paylaşmak lazım ama..aşk anlaşmak demek değil malesef :(
Herkesin bambaşka hayalleri var..çünkü bir ömür geçecekse bi an ben bir ömür bu insanla yapabilir miyim demesi lazım insanın..
o yüzden aşık olunca hemen evlenmeye karar vermemek lazım, aşkın gözü kördür. acele edince kısa sürede cortluyor o evlilik.

suC

Uzaklaştırıldı
İlk günden Eve gitmeyen iliskiler level atlamada önemli (: gidilince kısa sürüyor. Paataneye gidip muhallebi sütlaç yesinler (:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
o yüzden aşık olunca hemen evlenmeye karar vermemek lazım, aşkın gözü kördür. acele edince kısa sürede cortluyor o evlilik.
Valla ne düşünürsen düşün evlilik olayı çok acaip hiç düşündüğün gibi çıkmıyor illaki bi alışma süreci oluyor.
Benim tek kendimde bakabildiğim ortak bir hobimiz (oyun) olması ve bunu paylaşabilecek olmamızdı.
En azından beraber sevdiğin 1 etkinlik olmalı düşünsene sen film izlemeyi seviyorsun evde oturmayı seviyorsun o her gün dışarı çıkmak istiyor :/
Ya sen ona uyacaksın ya o sana bir taraf hep mutsuz. gibi gibi

AsteriX

DJ
Valla ne düşünürsen düşün evlilik olayı çok acaip hiç düşündüğün gibi çıkmıyor illaki bi alışma süreci oluyor.
Benim tek kendimde bakabildiğim ortak bir hobimiz (oyun) olması ve bunu paylaşabilecek olmamızdı.
En azından beraber sevdiğin 1 etkinlik olmalı düşünsene sen film izlemeyi seviyorsun evde oturmayı seviyorsun o her gün dışarı çıkmak istiyor :/
Ya sen ona uyacaksın ya o sana bir taraf hep mutsuz. gibi gibi
evet işte ortak hobiler olması elbette lazım ama aşıkken bu kriterleri düşünmez insan, yaparız bi şekilde falan der

Üst Alt