evrene mesajı gönderelim hadi geçsinböyle giderse mecbur gibi ama belki de geçer.. teşekkür ederim![]()
evrene mesajı gönderelim hadi geçsinböyle giderse mecbur gibi ama belki de geçer.. teşekkür ederim![]()
Yarın ilk iş diş hekimine gidiyorsun. sadeca bakacak. ve sana antibiyotik yazacak sonrada 1 hafta sonra gel bakalım ne yapacağız diyecek. .aksi halde şişmeye devam etme ihtimali çok daha yüksekdaha şişmedi dıştan evethem sen korku nedir bilmez misinnn
kor ku yo ruuuum
sadece bakıcanı ne bliyosun ya şunu bunu yapmamız gerek deyip oracıkta yaparsa?? hayır doktora yok da denmez... gitmicem hayatta gitmem hem de yarın.. aslaa 😒Yarın ilk iş diş hekimine gidiyorsun. sadeca bakacak. ve sana antibiyotik yazacak sonrada 1 hafta sonra gel bakalım ne yapacağız diyecek. .aksi halde şişmeye devam etme ihtimali çok daha yüksek
o kadar gerçekçi ve bilimsel konuştu ki kaçamadım mecbur ağlıyycam 😣😁Türkiye de yaşadığını düşünüyorum. Burada ki sağlık sisteminde apse yapmış bir dişe müdahele eden doktor yok. çok rahatlatıcı olmasına karşın hasta için süreç uzun ve hassas olduğu için önce ilaç ile iltihabı kurutmak isterler tedaviye başlamak için...
karar senin. gimediğin her gün acı çekeceğin gün sayısı artar
çok iyi fikirmısır da patlat bari![]()
sahdladhlkdjakdja nası da hainnn nasııı 😒Sana da ikram etmek isterdim ama çiğneyemezsin
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.