işsazı işsuzu işsazu diyen adam değildik ama biz de az gaf yapmadıkBen bu hayatta en çok Devlet Bahçeli’nin Konuşma metnini severdim güzel okur aralara kendinden gün yüzü görmemiş hakaret serpiştirirdi
Bir MHPli değildik belki ama sempati duyardık
işsazı işsuzu işsazu diyen adam değildik ama biz de az gaf yapmadıkBen bu hayatta en çok Devlet Bahçeli’nin Konuşma metnini severdim güzel okur aralara kendinden gün yüzü görmemiş hakaret serpiştirirdi
Bir MHPli değildik belki ama sempati duyardık
Sen püskevit diyebiliyor musun kiişsazı işsuzu işsazu diyen adam değildik ama biz de az gaf yapmadık
diyebilmek mesele değil, asıl mesele onun kadar ciddi ve inanarak söylemek. o kısım eksik bende yaSen püskevit diyebiliyor musun ki
Eğer diyemezsen sayılmaz

Aklıma siyasi gafları getirdin öyle bir başlık mı açsan acaba🤔 hadi açdiyebilmek mesele değil, asıl mesele onun kadar ciddi ve inanarak söylemek. o kısım eksik bende ya![]()
hangi alana açayım ?Aklıma siyasi gafları getirdin öyle bir başlık mı açsan acaba🤔 hadi aç
Çünkü sen getirdin

Konuş arkandayız povi 😄Ben neden bambaşka bir şekilde algıladım bu konuyu ya..
Konuşmayı bilmeyen biri olarak anladım.
Yıllar yıllar önce bir hocam, sadece doğru düzgün nefes alarak (diyafram nefesinden bahsediyordu) birçok sorunun kendiliğinden çözüleceğini söylemişti.daha komppleks ama bilinmeyen şu. özelikle çocukluk enfeksiyonları (üst solunum alt solunum yolları enfeksiyonları) sonrası gelişmiş bir diyafram akciğer tembelliği sonucu konuşma azlığı ile başlayan konuşma sorunları bilinenden çok daha fazla yaygındır ve çoğu zaman başka sebeplere atfedilir
Her ne olursa olsun konuşma sporunlarıınn yukarıdan önce sayılan sebeplerinden biri de diyafram . Bazen yapısal yukarıda bile olabilir ya da fıtık benzeri sorunlarda.. Bu tip sorunlar/durumlar diyafram, core bölgesi kasları egezesizlei akciğeri güçlendirme ile çoğu zaman buharlaşır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.