S
Serçe

Heyecanlanıyordur, daha önce çok dinleyeni olmamıştır yada konuşmayı bilmiyordur lanet olası
Heyecanlanıyordur, daha önce çok dinleyeni olmamıştır yada konuşmayı bilmiyordur lanet olası
Nasıl yani nefesi kontrol edememek etkilimidir?diyaframı geliştirmelidir
diyafram temebelliği değilse/yoksa
Nasıl yani nefesi kontrol edememek etkilimidir?
Teşk ederim bugün bişey öğrenmiş oldum ictenlik
Başkasına mersiyeler düzüyordurHeyecanlanıyordur, daha önce çok dinleyeni olmamıştır yada konuşmayı bilmiyordur lanet olası
konuşma işini başkasına bırakıp asıl işine mi odaklanmış diyorsun... mantıklı bi bakış açısıVe her nedense bir yerde üst düzey makam sahibidir
Ben bu hayatta en çok Devlet Bahçeli’nin Konuşma metnini severdim güzel okur aralara kendinden gün yüzü görmemiş hakaret serpiştirirdikonuşma işini başkasına bırakıp asıl işine mi odaklanmış diyorsun... mantıklı bi bakış açısı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.