Üstüne tiklayinca acilmiyomuu?
Mobil de açilmiyor kank.
Üstüne tiklayinca acilmiyomuu?
Harbiden bende anlamıyorum o işi. Yine yazan iyiymiş benden o kadar da çıkmaz..
Sende ne kadar var ona göre hareket edelim dolandirilmaya değmezsen uğraşmayalım hiçHarbiden bende anlamıyorum o işi. Yine yazan iyiymiş benden o kadar da çıkmaz..![]()
Borçlu çıkarsınız o kıvamdayım..Sende ne kadar var ona göre hareket edelim dolandirilmaya değmezsen uğraşmayalım hiç
Olsun be kübo biz seni paran için mi sevdik? önce sen sonra para ama yine de sen malını mülkünü çoğaltmaya bak rica edeceğim...O degilde, bir de adamin 200K parasi varmis hesapta.. ona ne demeli, benim avro ile carpsan toplam malim mülküm param okadar yok sksjksks @Bel far niente boşa ümitleniyot
Nasııı kübo da para çok mu?Olsun be kübo biz seni paran için mi sevdik? önce sen sonra para ama yine de sen malını mülkünü çoğaltmaya bak rica edeceğim...
Arkadaş yine erkeklere patladı kabak iyi mi..Pirince giderken eldeki bulgurdan olmak mı bu? Erkekler işte hep doyumsuz…
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.