Ben bebek değildim ama ilk okul zamanlarımdı çok salak zamanlardı bizim zamanlar90 larda ergenus olmak diye bir tabir vardır ama siz o dönemler için biraz ufak kalıyorsunuz sanırım..Millet roş u kafa yapmak için alırdı...
![]()
Ben bebek değildim ama ilk okul zamanlarımdı çok salak zamanlardı bizim zamanlar90 larda ergenus olmak diye bir tabir vardır ama siz o dönemler için biraz ufak kalıyorsunuz sanırım..Millet roş u kafa yapmak için alırdı...
![]()
Ikı kadınla aynı anda evlenmek gibi mi fkmdmdkmx
Henüz tekini alamadık
Nası yani hepimiz şerefsizmiyiz..Kıyamam yaa bu çocuk da mağdur 🥺
Ama mağdur olması gerçeği değiştirmez
Nası yani hepimiz şerefsizmiyiz..![]()
Milletle oynaşip mağdur ayaklarına yatması bizi kandiramaz
Senin nickinde ilaç ismi gibiBu arada aslında bir çoğunuz bu ilacı duymuştur. Halk arasında roş olarak bilinir genelde.
Senin nickinde ilaç ismi gibi
Antidepresan düzenli kullanıyorum..Senin nickinde ilaç ismi gibi
O iş bende rahat olun..Aaa Antidepresanmis, nickinin hakkink veriyprsun böyle gelde arada bizi eglendir jsbdk
Geçmiş olsun..Antidepresan düzenli kullanıyorum..![]()
Gayet istekli kullanıyorum ben memnunum hayatımdan..Geçmiş olsun..
Aha işte
Üstüne tiklayinca acilmiyomuu?Okunmuyor ama kesin komiklidir ajsksk ben begendim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.