Bu tablo hakkında çok söylenti olsa da
Kadını zorla tutuyor aslında kadın kaçmak istiyor falan diye bana göre sahiplenen bir erkek ve teslim olmuş bir kadın var. Ve kadının çiçek bahçesini içine hapsetmiş bir erkek. Ne dersin @-a- :))
Bu tablo hakkında çok söylenti olsa da
Ben resim, tablo, tuval, fırça, boya, sıva, badana gibi işlerden anlamam.Bu tablo hakkında çok söylenti olsa da
Kadını zorla tutuyor aslında kadın kaçmak istiyor falan diye bana göre sahiplenen bir erkek ve teslim olmuş bir kadın var. Ve kadının çiçek bahçesini içine hapsetmiş bir erkek. Ne dersin @-a- :))
Şundan istiyorum...
Tşkler ben zemzem suyu içsem olur muŞundan istiyorum...
Viyana'da görmüş demek ki çünkü orda diye biliyorum. Söylentiye göre Gustav ve sevgilisiymiş. Kadına kendine hapsetmiş. Ama ben hep şey görüyorum. Adam başta renksiz kadına sarılınca, kadının renkleri ile dünyası şenlenmiş, renklenmis gibi.Ben resim, tablo, tuval, fırça, boya, sıva, badana gibi işlerden anlamam.
Bu tabloyuda bilmiyordum..
Birisi anlattı geçenlerde, galeride görmüş bu tabloyu.
Başta dalga geçiyor zannettim "öpücük tablosu" dediğinde. Ama değilmiş.
Biraz baktım, sonra biraz daha baktım.. Güzelmiş, Gustav Klimt anlıyor bu işten dedim kendimce.
Hikayesine gelince hiçbir fikrim yok maalesef. Ama kadın zorla duruyor gibi değil ve wikipedyadan baktığımda şöyle diyor..
"Kadın çiçekten yapılmış bir taç takarken, o bir sarmaşıklardan yapılmış bir tacı takıyor. Kadını çiçek desenleri ile akan bir elbise içinde görüyoruz. Adamın yüzü izleyicilere gösterilmiyor ve bunun yerine, yüzü kadının yanaklarına bir öpücük kondurmak için aşağı doğru bükülmüş ve elleri kadının yüzünü tutuyor. Kadının ise gözleri kapalı, bir kolu erkeğin boynuna sarılmış, diğeri hafifçe eline dayanıyor ve yüzü adamın öpücüğünü karşılayacak şekilde kalkıyor."
Bir hapsediş var.
İçki umurumda değil ki, o manzarayı istiyorum.Tşkler ben zemzem suyu içsem olur mu
Aslında bir konuda çok şanlı olduğunu biliyor musunİçki umurumda değil ki, o manzarayı istiyorum.
Dağlarda mı yaşıyorsun?Aslında bir konuda çok şanlı olduğunu biliyor musun
Yok ondan değil başkaları en güzel manzaraları izlemek için dünyanın her yerini karış karış gezip o kadar masraf zahmet ediyor sen ise her aynaya baktığında bu manzarayı görüyorsunDağlarda mı yaşıyorsun?
Yo, ben çirkinim ndjdjdYok ondan değil başkaları en güzel manzaraları izlemek için dünyanın her yerini karış karış gezip o kadar masraf zahmet ediyor sen ise her aynaya baktığında bu manzarayı görüyorsun
Fikrini sordum muYo, ben çirkinim ndjdjd
Yok....Fikrini sordum mu
O zaman mükemmelsin tşklerYok....
Evet Viyana'daymış.Viyana'da görmüş demek ki çünkü orda diye biliyorum. Söylentiye göre Gustav ve sevgilisiymiş. Kadına kendine hapsetmiş. Ama ben hep şey görüyorum. Adam başta renksiz kadına sarılınca, kadının renkleri ile dünyası şenlenmiş, renklenmis gibi.
ayyy yerim çok güzeller maşallah 💕
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.