denizcilik zor iştir. Hangi iş kolay ki. Ben daha zor işler de duydum, duyorum bazen. Allah yardımcıları olsun.Gemicilik zor iş gibi ya
Döngüsel sen de Çanakkale lisin. :) . Gurbette toprağıma denk gelmiş gibi sevindim.Orası neresi? Buz içinde. Çanakkale yazıyor, burası günlük güneşlikti 4 gün önce.
Mümkündür, Oggy Hanım, zira burdan sonra Çin'e uğrayacağız. Eklemeye devam edin, toplu servis edeyim.benim aliexpress kargosu size emanet calut bey.......
izelin hasretim şarkısını gönderiyorum öyleyse size...... denizleri aş da gel kurbanın olam, kurtar beni buralardan ne olur diyordu izel..... anlamlı bir şarkı.......Mümkündür, Oggy Hanım, zira burdan sonra Çin'e uğrayacağız. Eklemeye devam edin, toplu servis edeyim.
En son gemin buz tutmuştu vay be ne kadar zaman geçmişdert defteri de diyebiliriz @Chen
amann canım sende bana sorsan ne olacak sormasan ne olacak, ben kim ki değil mi ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.