içinde bulunduğum gemiiden anlıklar, günlükler vs vs / Calut'a özel

Yaa yemeni bosver zaten bu fotograflar daha harikaymis 🤩 tesekkürler paylasimin icin @Calut ne kadar daha kalacaksin?
Yemen (hiç gidilmek istenmeyen yer belki de, hani bizde mecburi doğu görevi vardır onun gibi birşey sanırım) evet boşverilmesi gerekebilir, yine de bir ara kafam dinçken bir kaç fotoğraf almaya çalışacağım. Hep deniz, deniz üstünde buharlaşmış su bukarı, gözlerini kısıp bakarsan karada uzanmış sarı şerit halinde kara, çöl iklimi.

Ne kadar daha burdayım? Sanırım kasımın 5 ini bulurum burada.

Allah kolaylık versin... Hocam gemi adam pasaportu alıp ramazan diye bir şerefsiz benim 4 bin liramı kırpık kırpık verdiydi.. Son 150 lirayıda gemide çalışmaya gidip karısını bana havale etmişti.. Onursuz şuursuz baya zaman oluyor.. Hala gemideyse adı ramazansa onu sadaka olarak denize atar mısın...
Geçmiş olsun Hocam, gemimizde Ramazan adında şahıs yok, denk gelirsem sorar ederim, eğer o Ramazan'sa değerlendiririz. Denize atmadan başka çareler bulunur belki :D

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Geçmiş olsun Hocam, gemimizde Ramazan adında şahıs yok, denk gelirsem sorar ederim, eğer o Ramazan'sa değerlendiririz. Denize atmadan başka çareler bulunur belki :D
Cevabı geç verince ramazan sensin diye bir düşündüm.. Hin planlarım vardı.. Teşekkür ederim .. :D Allah kolaylık versin sana.. Manzaralar güzel ama gurbet denizcilerisiniz sizde işiniz çok zor...

Fotoğraf ve videolarda izlemek çok daha güzel....

Çok geçmiş olsun içinde olmak feci adrenalindir
Evet evet, nadiren bazen adranelinin tepe noktaları oluyor. belki de insan zamanla adranaline de alışıyor. 20 küsur yıllık deniz hayatımda unutamadığım sayılı birkaç anı kaldı muhtemelen 3 ü 5 i geçmez.

Bir tanesi Almanya sahillerinde gemi kaptanının elinden telsiz ahisesini almıştım, yardım çağırmak üzereyken. Almıştım derken fiilen değil, tavsiyelerle istişarelerle onu o anlık yardım istemekten vazgeçirmiştim. Kötü zamanlardı, kıl payı kurtulmuştuk karaya sürüklenmekten. Bildiğin kasırga üzerimizden geçmişti.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Manzara, harika açık denizlerde bu sonsuzluğa uzanan manzarayı görebilmek eşsiz bir duygu olmalı @Calut kısa zamanda evine dönersin umarım ben kombiyi yaktım 1 haftadır ya jfjxxj gelirken sıcak getir

Üst Alt