Evet @CaT Yemen'deyim. Sıcak, nemli bir Yemen'den selam ettim. Galiba bütün içimi boşalttım yukarda.
En güzeli, icinde tutmamak.. bize ordan bi kac resim atarmisin? Hic görmedim yemeni
Evet @CaT Yemen'deyim. Sıcak, nemli bir Yemen'den selam ettim. Galiba bütün içimi boşalttım yukarda.
açıkcası hali hazırda 21 resim yüklenme aşamasında, devam ediyor. Yemen'den değiller muhtemelen. Eskiden söz verdiğim yüklenecek resimler vardı, bugüne nasipmiş yüklemek. Yemen'den de olur tabi ama burda dışarı çıkış mümkün değil ve hali hazırda sahile yakın demirdeyiz. Zoom yaparsam bir miktar çöl kumu vari sarılıklar görülebilir. Senin için çekmeye ve buraya atmaya da çalışırım. Uzay nasıl? Resmi var mı? Hiç uzay'da bulunmadımEn güzeli, icinde tutmamak.. bize ordan bi kac resim atarmisin? Hic görmedim yemeni
açıkcası hali hazırda 21 resim yüklenme aşamasında, devam ediyor. Yemen'den değiller muhtemelen. Eskiden söz verdiğim yüklenecek resimler vardı, bugüne nasipmiş yüklemek. Yemen'den de olur tabi ama burda dışarı çıkış mümkün değil ve hali hazırda sahile yakın demirdeyiz. Zoom yaparsam bir miktar çöl kumu vari sarılıklar görülebilir. Senin için çekmeye ve buraya atmaya da çalışırım. Uzay nasıl? Resmi var mı? Hiç uzay'da bulunmadım![]()
uzun zaman önce söz vermiştim, geciktim ama unutmadım. Resimleri bir kaç kez yüklemeye çalışsam da yükleyemedim.uçan balıklarla ilgili video linktedir, (resimler hata verdi ilerde onlarda olacak inşallah)Diğer resimleri de beklıyoruz @Calut Bey
Waoo Calut cinsi ne acaba bu uçan balıklarınuzun zaman önce söz vermiştim, geciktim ama unutmadım. Resimleri bir kaç kez yüklemeye çalışsam da yükleyemedim.uçan balıklarla ilgili video linktedir, (resimler hata verdi ilerde onlarda olacak inşallah)
Bilmem @Chen genelde okyanus geçişlerinde sık sık güverteye de düştükleri için bizim alışılagelmiş yaşam arakadaşlarımızdır. Malesef tabi güverteye düşünce güvertede kalıp ölüyorlar, kimi arkadaşlar kurutup vernik atıp evlerinde vitrinlerinde göstereceklerini söyleyip topluyorlar onları (genelde acemi mesleğe yeni başlamış toy arkadaşlar)Waoo Calut cinsi ne acaba bu uçan balıkların
Geminin büyüklüğü düşünüldüğünde güverteye dek uçan balık 😱Bilmem @Chen genelde okyanus geçişlerinde sık sık güverteye de düştükleri için bizim alışılagelmiş yaşam arakadaşlarımızdır. Malesef tabi güverteye düşünce güvertede kalıp ölüyorlar, kimi arkadaşlar kurutup vernik atıp evlerinde vitrinlerinde göstereceklerini söyleyip topluyorlar onları (genelde acemi mesleğe yeni başlamış toy arkadaşlar)
google amca ya sordum türünü bildiğin konuşma diliyle, bir takım sonuçlar verdi. Solungaçları kanat gibi büyük biraz. Çok resimlerini çekmişimdir de kimbilir hangi hard diskin hangi kuytu köşesinde. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=uçan+balıklar#ip=1Geminin büyüklüğü düşünüldüğünde güverteye dek uçan balık 😱
Balık kavağa kadar çıkıyormuş demek bu da gerçek oldu
Enteresan cidden ya kanatları sadece ruhunda değilmiş demek kigoogle amca ya sordum türünü bildiğin konuşma diliyle, bir takım sonuçlar verdi. Solungaçları kanat gibi büyük biraz. Çok resimlerini çekmişimdir de kimbilir hangi hard diskin hangi kuytu köşesinde. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=uçan+balıklar#ip=1
yoooo, gayet fiziksel. Evrim belkide...Enteresan cidden ya kanatları sadece ruhunda değilmiş demek ki
Poseidon un akrabası işte her şey beklenir bu balıktanyoooo, gayet fiziksel. Evrim belkide...
dibim düştü olaya gel, kesin altıma ederdim ama çok eğlenceli gibi
ya aslında ambar içersindeki yükün ıslanma ihtimali ve bunun hesabının sorulması konusu olmasa fena eğlence sayılmaz, tabi işin ayarında dozunda olursa. Böyle hava da 45 derece sancak - 45 derece iskele toplamda 90 derece açı ile devamlı sallandığımız bir gün sabahın saat 5 , 5 buçuk olduğu sıralarda yatakta maksimum nekadar alan kaplanarak yatılabilirse o kadar kollarımı ve bacaklarımı açarak uyumaya çalıştığım sırada, birden kendimi karşı duvarda buluvermişliğim de vardır. O sıra eğlenmemiştim. Donla köprüüstüne fırlamıştım noluyor diye.dibim düştü olaya gel, kesin altıma ederdim ama çok eğlenceli gibi
Fotoğraf ve videolarda izlemek çok daha güzel....ya aslında ambar içersindeki yükün ıslanma ihtimali ve bunun hesabının sorulması konusu olmasa fena eğlence sayılmaz, tabi işin ayarında dozunda olursa. Böyle hava da 45 derece sancak - 45 derece iskele toplamda 90 derece açı ile devamlı sallandığımız bir gün sabahın saat 5 , 5 buçuk olduğu sıralarda yatakta maksimum nekadar alan kaplanarak yatılabilirse o kadar kollarımı ve bacaklarımı açarak uyumaya çalıştığım sırada, birden kendimi karşı duvarda buluvermişliğim de vardır. O sıra eğlenmemiştim. Donla köprüüstüne fırlamıştım noluyor diye.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.