Kendimi seviyorum. Ayrıca ilk kez şarkı söyledim sindirmesi uzun sürmesin dedim ajsgsuaj.öadasjsaklşjd şova kalktı hemen.
Evet ilkim olur kendisi.ilk mi bu :dd
Kendimi seviyorum. Ayrıca ilk kez şarkı söyledim sindirmesi uzun sürmesin dedim ajsgsuaj.öadasjsaklşjd şova kalktı hemen.
Evet ilkim olur kendisi.ilk mi bu :dd
Kendimi seviyorum. Ayrıca ilk kez şarkı söyledim sindirmesi uzun sürmesin dedim ajsgsuaj.
Sesim çok kötü be, bendeki ses şarkı söylemelik değil ama konuşmalık.Bir taneyle kalmasın o halde.
Sesim çok kötü be, bendeki ses şarkı söylemelik değil ama konuşmalık.
Duymadan birşey diyemem. 🙉Kendi sesimle kıyasladığım çoğu ses iyi geliyor.
Bende seni çok. 💜Limon seni seviyorum bebeğimmm.😍
Duymadan birşey diyemem. 🙉
Senin için miskette olurum. 🍋Misket olandanmısın acabaa🥴
Sadece @feveran'a çıkarıp gösterdim. Boyutunu merak etmiş. Karşılaştırma yaptık shhsusjsjsjsja.Brn niye görmedim pipini ya
Tabiki kazandım bebeğim, her türlü yaşatırım. Kıps. Çok pisleştik şuan hsisbsjsinsbsjs.Ndkdkdkdm kazandınmı
Buraya gelmez inşallah öyle birisi, herkese kapımız açık ama işte. :dsetlere giderken limon diyince ağzını ekşiten ve benden kaçan tikli bi abi vardı 6 sene olmuş o ortamları bırakalı vay be![]()
Biride çıkıp seni özledik dememiş.
pandabel:
Arım, balım, peteğim değişiklik olsun istemiştim. Hayatımdaki radikal kararlardan biri oldu bu ahahah.Limon ne ya... Biri bana anlatsın. Sevmedim bu kullanıcı adını püğğ
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.