Hotel / Pansiyon önerileriniz

CaT

🎈
Board Admin
Malum yaz tatili yaklaşıyor.
Her yil olduğu gibi bu yil da nereye gitsek diye düsünüyormusunuz? Yada ben kesin buraya giderim burasi cok güzel dediğiniz yer varmi?
En sevdiğiniz, otel / pansiyon / apart lari bizimle paylaşın da bizde bilelim.. illa 5 yildizli full arti full otel istemiyorum. Ama nereye gidecegimide bir türlü bilmiyorum :(
Önemli olan TEMIZ olmasi

Serçe

Uzaklaştırıldı
Yazlık olarak @SleepleSsS ın şehrini tercih edebilirsin bence herkes oralara gidiyor güzel yerler oteller hakkında da bilgisi vardır bence

AsteriX

DJ
Marmaris'te Anerissa Otel, 3 yıldızlı. En sevdiğim özelliği marmaris merkezinden 2 km kadar dışarıda ve kendi plajının olmasıydı, koskoca alanda birkaç şezlong dolu oluyor. Rahat rahat yüzüyorsun, çoluk çocuk varsa rahatça takılıyor, kargaşa gürültü yok. Sabah öğle akşam yemeği var. Fiyatı da uygun. Marmaris merkeze ister arabanla ister önünden geçen dolmuşlarla rahatça gidilebiliyor. Merkezdeki plaj pazar yeri gibi çok kalabalık oluyor. İlçe olarak Marmaris'in avantajı Bodrum gibi aşırı pahalı bir yer olmaması. Doğal güzellikleri de eşsiz, çevrede gezilecek tonla yer var. Araba varsa mükemmel.

izmir / seferihisar , labranda oteli . denizi çok temiz.

• Kalp
Tepkiler: CaT

Serçe

Uzaklaştırıldı
Yaw Kübra ben Alamanyadan gelsem 5 yıldızlı otelde kalırdım Türkiye cennat Sjsjsj

SleepleSsS

Yorumbaz
Şu otel bu otel demek pek doğru olmaz ama

Bölge olarak faralya güzel bir bölgedir

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
hani dedikte gittin mi

• zany
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin

CaT

🎈
Board Admin
Marmaris'te Anerissa Otel, 3 yıldızlı. En sevdiğim özelliği marmaris merkezinden 2 km kadar dışarıda ve kendi plajının olmasıydı, koskoca alanda birkaç şezlong dolu oluyor. Rahat rahat yüzüyorsun, çoluk çocuk varsa rahatça takılıyor, kargaşa gürültü yok. Sabah öğle akşam yemeği var. Fiyatı da uygun. Marmaris merkeze ister arabanla ister önünden geçen dolmuşlarla rahatça gidilebiliyor. Merkezdeki plaj pazar yeri gibi çok kalabalık oluyor. İlçe olarak Marmaris'in avantajı Bodrum gibi aşırı pahalı bir yer olmaması. Doğal güzellikleri de eşsiz, çevrede gezilecek tonla yer var. Araba varsa mükemmel.

Yok cocuklarimi yani kedilerimi evde birakmaliyim 🥺

Yiaa @AsteriX teşekkürler bu söyledigin otele bakicamm 😘

Üst Alt