O da sevdiyse arkasından dursun... Ne var da onun bunun lafıyla sevgilisini ezikliyor ki çocuk bu videoyu görünce kalbi kırılacakAaa evet bak onu düşünmemiştim kesin arkadaşları zorbalıyor ağlatmışlar kızı 🥲
Al işte dert loading yine bana mfkxkx
O da sevdiyse arkasından dursun... Ne var da onun bunun lafıyla sevgilisini ezikliyor ki çocuk bu videoyu görünce kalbi kırılacakAaa evet bak onu düşünmemiştim kesin arkadaşları zorbalıyor ağlatmışlar kızı 🥲
O da sevdiyse arkasından dursun... Ne var da onun bunun lafıyla sevgilisini ezikliyor ki çocuk bu videoyu görünce kalbi kırılacak
Al işte dert loading yine bana mfkxkx
BoğaSenin yükselen neydi 😄
Haksızlığa gelemiyorum... Madem sevdin arasında dur dimi ama mfkx herkesin göreceği bir mecrada adamı da rezil ediyor o videoyu onu tanıyan herkes ve sevgilisi de izliyor :/İkisi de duygusal değil sen niye böyle duygusal kelebeksin peki sjdjjf
Haksızlığa gelemiyorum... Madem sevdin arasında dur dimi ama mfkx herkesin göreceği bir mecrada adamı da rezil ediyor o videoyu onu tanıyan herkes ve sevgilisi de izliyor :/
Gider başka çirkin bulur, kız çirkin bağimlisiBen çocuğun yerinde olsam kendime aşık edip ayrılırım ömür boyu unutamaz djshhdc
Gider başka çirkin bulur, kız çirkin bağimlisi
Ağlayıp duruyorsa bağımlıdır kfkxkxYa öyle bi bağımlılık mı var sdhfjg
Huyu güzeldir Can. Herkes porselen gibi olmak zorunda mı?yaradılışta her şey güzel diye mi sevmiş ne yapmış ben anlamadımçok çirkin derken nasıl aşık olunabilir
![]()
Sana yeni paylaşım videosu @Es1967 jsjdd.😀
View: https://www.instagram.com/reel/C7mMnaNIda4/?igsh=MTVrcnY1NXVwdnRpbQ==
Hem huyu hem yüzü güzeldir belki. Fiziksel olarak etkilenemiyordurHuyu güzeldir Can. Herkes porselen gibi olmak zorunda mı?
bugün çok öğretici takılıyorsunuz sayın admin... tarzınızı uzaktan beğeniyorumHuyu güzeldir Can. Herkes porselen gibi olmak zorunda mı?
Bana çirkin diye anlattılar video izleyemedim rick beybugün çok öğretici takılıyorsunuz sayın admin... tarzınızı uzaktan beğeniyorum
ama meselenin tezgahtarlıktan çirkinliğe gelmesi de ayrı bir sosyal tespit... tartışılır
bende izleyemedim ama izleyenlerin algısına sağlıkBana çirkin diye anlattılar video izleyemedim rick bey
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.