efenim kaç kg burç lazım ldkmfgsizde mi burç çetesindensiniz 😄
Kolonya alamadık ama şekeri kurtardık, sağolun😀efenim kaç kg burç lazım ldkmfg
Olur mu, Süriye burcunuzu söylemediğiniz için hak ettiniz,hemde tütün kolonyası.Kolonya alamadık ama şekeri kurtardık, sağolun😀
Piyonu alacağım diye vezirden şah tehdidi yemekte istemiyorum açıkçası😃Olur mu, Süriye burcunuzu söylemediğiniz için hak ettiniz,hemde tütün kolonyası.
suriye okudum bi an 🫣Olur mu, Süriye burcunuzu söylemediğiniz için hak ettiniz,hemde tütün kolonyası.
Hoş buldum değerli dost.hoş geldin arkadaş
Gece geç vakitler buralar tenhalaşıyor, hangi konu başlıkları altında fazla dolaşmamalı sence, yol yordam bilen bir abiye benziyorsun 😄Hoş geldin abi... Sana burç soracaklar düşme ahmet videolarını izle kendini koru dsfsdf
Bende seni yetkili bir abiye benzettim abi sen bana tecrübelerin den kat ben sana denek olarak' senin yerine ilk ben girerim her yere duruma göre peşimden gelirsin öyle yapalım jdsfjksdhkfGece geç vakitler buralar tenhalaşıyor, hangi konu başlıkları altında fazla dolaşmamalı sence, yol yordam bilen bir abiye benziyorsun 😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.