Nedir taktikleriniz : )
46,5 yasina geldiginde basina gelmeyen kalmayacak acele etme chen.Daha önce hiç başıma gelmedi :d
46,5 yasina geldiginde basina gelmeyen kalmayacak acele etme chen.
Ozguvene bak arkadas erken mi pes etmisim acabaBir gün evlilik programında talibinden 8 tane burma bilezik isteyen yaaapyaşlı teyze görmüştüm.
Düşünüyorum talip bulmuş 8 burma bilezik istiyor... O umuttan istiyorum
6. Hissime sığınasım geldi bugün
Edit: Editlicem bunu
Umudunu kaybetme ben de o teyzenin umudundan sonra köye ev yaptırma isteğimi yeniden kazandım fkkdOzguvene bak arkadas erken mi pes etmisim acaba
İsabet yilbasi ve sevgililer gunu gecsin daha usabetli karar verirsin.beklemezsen bir suru masraf etmek icin karar vermene bile gerek kalmaz .Gerçekten olduğum kişi olduğumda özüme olduğumda yani bir şekilde hoş bulduğum kişinin benimle iletişime geçmesini sağlardım. Bu serserilik hallerimi değiştirmeye çalıştığım andan beri bir bocalama evresinde takılıp kaldığımdan mıdır nedir sağlıklı kararlar veremiyorum
Masrafları kafaya takacak kadar fakir misin arkadaşım , hem ne alakası var :))İsabet yilbasi ve sevgililer gunu gecsin daha usabetli karar verirsin.beklemezsen bir suru masraf etmek icin karar vermene bile gerek kalmaz .
Chen cok cilginsin...Umudunu kaybetme ben de o teyzenin umudundan sonra köye ev yaptırma isteğimi yeniden kazandım fkkd
Chen cok cilginsin...
Xasthur kizin gazozuna ilac atmakla ayni sey bu her iki durumda da kuz bayilacak sen istedigini alacaksin. Gazozuna ilac at.ona gidip "ahhhh çok kötüyüm bayılıcam sanırım" diğin oda size ne oldu derse "seninle tanışmassam ölücem hastalığına yakalandım sanırım" demek işe yarayabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.