niye, sen ben misin ki senle ilgilencezAloo konunuz benim benimle ilginenin mesela biraz daha kötüleyin![]()

bizde gündem çabuk değişiyo canımm yaa, bi dahakine koş yetiş artık

niye, sen ben misin ki senle ilgilencezAloo konunuz benim benimle ilginenin mesela biraz daha kötüleyin![]()
Değişmesi 10 sn sürmüyor evettniye, sen ben misin ki senle ilgilencez
bizde gündem çabuk değişiyo canımm yaa, bi dahakine koş yetiş artık![]()
benle ilgilen o zamannnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!Değişmesi 10 sn sürmüyor evett
Aman aman seni ilgisiz bırakmasınlarda benim için sorun yok keromm![]()
Nasıl ilgilenmemi istersin meselaa söyle hemen başlayalalım ilgi açlığını giderelim anındaaabenle ilgilen o zamannnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!
ama böle olmaz kiiiNasıl ilgilenmemi istersin meselaa söyle hemen başlayalalım ilgi açlığını giderelim anındaaa
Tamam çalışmalarımız devam ediyor (TURK TELEKOM)ama böle olmaz kiii
ben söledikten sonra ne anlamı var, senin bulup ilgilenmen lazımmm![]()
8 aydır çalışmalarımız sürüyor diyosun, tt kullanıcısı değilim ben sabrımı zorlama benle ilgilennnnnnnnnnnnnTamam çalışmalarımız devam ediyor (TURK TELEKOM)![]()
tamam karnım aç önce onu doyurayım hemen ilgileniyorum8 aydır çalışmalarımız sürüyor diyosun, tt kullanıcısı değilim ben sabrımı zorlama benle ilgilennnnnnnnnnnnn
anca aç karnınla ilgilen, kero kim ki zatenntamam karnım aç önce onu doyurayım hemen ilgileniyorum![]()
Tamam yemek hazırla hadi beraber yiyelim mum ışığı altında olsun amaanca aç karnınla ilgilen, kero kim ki zatenn![]()
ha yemeği buldu mumu kaldıııTamam yemek hazırla hadi beraber yiyelim mum ışığı altında olsun ama![]()
Makarnaya da okeyim ben ya öyle çok şeapmana gerek yokha yemeği buldu mumu kaldııı
ne hayatlar var yareppiiiimm![]()
ama yemeğim var kiiiMakarnaya da okeyim ben ya öyle çok şeapmana gerek yok![]()
Üff hemen adres verde geleyim zaten tek bitiremzsin sen onlarıama yemeğim var kiii
hem de yanında pilavına kadar![]()
public areadan yazamam canım ya, huysuz adminler siliyooÜff hemen adres verde geleyim zaten tek bitiremzsin sen onları![]()
khasdkjashdjkpublic areadan yazamam canım ya, huysuz adminler siliyoo![]()
olmazzkhasdkjashdjk
Evet dm at, yoksa siler vicdansız adminlerr![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.