şu an sesim hala tam bir travesti gibi yheaa .s.skero bi ses atda sesini duyak benle ilgilen dion nickinlemi ilgilencez hic deilse bi Sesini duyalim .s hqgwgsgsgah
şu an sesim hala tam bir travesti gibi yheaa .s.skero bi ses atda sesini duyak benle ilgilen dion nickinlemi ilgilencez hic deilse bi Sesini duyalim .s hqgwgsgsgah
mesajlara bile cevap vermiyorum, aramıyorlar da saolsunlar, raporluyuz sonuçtagün içinde telefonla damı konuşmuon? travesti sesin varsa konuşmuosundur sanırım sadece sms takilion .s gec bu isleri kero yermiyiz biz puahahahah
yalnız bu info ile kartlar yeniden dağıtılır burada. bu konuda savunma yapacak mısın @HolySpectreHiç olduğu gibi değil aslında burada ama neyse ifşa etmeyeceğim dndjdjshsh
Hayiryalnız bu info ile kartlar yeniden dağıtılır burada. bu konuda savunma yapacak mısın @HolySpectre
bize ne bu bilgiden kanks, zaten ben içten pazarlıklı diye birkaç mesaj önce çözmüştüm olayı göründüğü gibi değilyalnız bu info ile kartlar yeniden dağıtılır burada. bu konuda savunma yapacak mısın @HolySpectre
doğru dedin kral. neyse biz bunun kritiğini özelden yapalım. içten pazarlıklı insanlarla yüz yüze görüşemezsin kanks bizde arkasından konuşcaz mecbur :dbize ne bu bilgiden kanks, zaten ben içten pazarlıklı diye birkaç mesaj önce çözmüştüm olayı göründüğü gibi değil![]()
he hiç işim yok onu konuşcamdoğru dedin kral. neyse biz bunun kritiğini özelden yapalım. içten pazarlıklı insanlarla yüz yüze görüşemezsin kanks bizde arkasından konuşcaz mecbur :d
darkı ben izleyemedim ya hem çok durağan hem de kafam basmadıya olum o değil de dark ile stranger things bi ara bende birbirine girdi ikisinin aynı anda gitmediğini fark ettim o an ve ikisini de bıraktım. finalleri yapılsın tek tek izlicem :d
nan madem izlicektin niye kendini cıkarttın sistemden ? askdsadjdarkı ben izleyemedim ya hem çok durağan hem de kafam basmadı
the umbrella academy gelecek diyorlardı, şu dizide günceli yakaliim ona başlıcam
netflix aldım da ben paraya kıyıpvarken izlemiyordum izliycem tuttu
![]()
yok kanks, ben gayet en standardını aldımnan madem izlicektin niye kendini cıkarttın sistemden ? askdsadj
boş slot var mı asdjksa
insan der ki iki kişilik alayım kanks'ım da gelir. o kadar ince düşünce nerdeeeyok kanks, ben gayet en standardını aldım![]()
kanks ben aç karnımı doyuramıyom, daha ev yapcam malumminsan der ki iki kişilik alayım kanks'ım da gelir. o kadar ince düşünce nerdeee![]()
haşin msin nan sende kibarsın askdjsakanks ben aç karnımı doyuramıyom, daha ev yapcam malumm
incelik bekleme benden...... ben flörtözüm, senin gibi ince kibar değil![]()
ben marsın deli çocuğu koçum kanks, kabalık paçalarımdan fışkırarak akıyor ama ben beni böle seviyom, böle oluyo buhaşin msin nan sende kibarsın askdjsa
olsun, bizde seni öyle kabul ettik zaten. atsan atılmıon satsan satılmıon. allah sabrını veriyo işte askdjsadben marsın deli çocuğu koçum kanks, kabalık paçalarımdan fışkırarak akıyor ama ben beni böle seviyom, böle oluyo bu![]()
oruç muyum nan ben allah sabrını versinolsun, bizde seni öyle kabul ettik zaten. atsan atılmıon satsan satılmıon. allah sabrını veriyo işte askdjsad
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.