@HolySpectre kim ya önce ben gördüm seniSınırsızca herseyimi anlatabileceğim coook nadir hatta belkide tek kişi desem yeridir.. her konuda önyargisiz destekleyici bilgisi olsun, bikmadan dert dinlemesi olsun, goygoyun dibine vurması olsun.. bir okadar olgun bir okadar eglenceli ❤ çok rahat görünür ama hic ummadığın detayları yakalar..
çok tuaf bir şekilde dedikodunun dibine vururuz ama hic bir özel bilgi dahi vermez baska insanlar hakkında.. bu da en beğendiğim yönlerinden biri.. bunu nasil basariyorsun be adam? Hdksjdks
kelimeler kifayetsiz kalir, tanımak gerek ama dikkat edin iyi bir insan sarrafıdır hafife alip kandirmaya kalkmayın yemez hdkjds 😜
Ben o noktaya gelebileceğimizi sanmıyorum ama yine de bu söz burada dursun. Eee Ne demişler; sakla samanı gelir zamanıan itibariyle gelmiş geçmiş forum tarihimde tarafımca en çok sevilen minim minimm adminim olmuştur kendisi
eğer bir gün anandan emdiğin sütü burnundan getirmeye kalkarsam bugün foruma eklediğin smileyleri hatırlatunutursak kanımız kurusun ccc holy reis
![]()
son admin bükücülerdendim ben bi zamanlarBence o noktaya gelebileceğimizi sanmıyorum ama yine de bu söz burada dursun. Eee Ne demişler; sakla samanı gelir zamanı
Ben klasik forum admini olduğumu düşünmüyorum zaten. Aksine üyeden daha düşük bir mevkide gibiyim. Rankımı forum hizmetlisi diye değiştirsem yeridirson admin bükücülerdendim ben bi zamanlaryok sen bizdensin bişe diyen olursa haber et beynine vuralım vur de vuralım reissss
kıyamam yaaa .s.s du sen forum biraz büyüsün darbe yaparız abisiBen klasik forum admini olduğumu düşünmüyorum zaten. Aksine üyeden daha düşük bir mevkide gibiyim. Rankımı forum hizmetlisi diye değiştirsem yeridir![]()
Kendi kendime mi yapacam darbeyikıyamam yaaa .s.s du sen forum biraz büyüsün darbe yaparız abisio zaman onlar düşünsün ksdjgsoıdgj
hiç vizyoner değilsin yaa .s.s büyüyünce bi sürü admin de olcak öle düşünKendi kendime mi yapacam darbeyi![]()
Hamama goturmeden tamam bu deme sakin dhdjdjaa minnakim
poncik cocuk
cicekk gibi cocuk ona guzel bi hatun bulcam yeni hedefim zjsmnsbdmd
hamam ince cizgimiz 😴😴😴Hamama goturmeden tamam bu deme sakin dhdjdj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.