sen de tutmayan resimleri ısıtıp ısıtıp getiriyon, bu surat ifadesi ne manaa yaniii ne manaaa
o zaman feyk üyelik al, bot kas ne biliiim yap bişiler teknik kısmı sende8 çok zaten toplam 7 kişiyiz
bence merak eden sadece sensinNiye öyle uğraşıyoruz anlat işte millet merak ediyor bak ( millet dediğim 3 kişi 2 si de sen benklaus da hiç merak etmiş gibi durmuyor akjsldsadjk)
evett nolur nolurr annatsanaaabence merak eden sadece sensin
ben zaten biliyorumm![]()
yok öle beleşten bilgi paylaşımııevett nolur nolurr annatsanaaa![]()
Sildim eeeeeeeyok öle beleşten bilgi paylaşımıı
sen sabah benim mesajımı sildin mi silmedin miii![]()
yanii beleşe bilgi paylaşımı devrini kapattınSildim eeeeeee
Fav başına ücret mi veriyoruz biz ya allah allahhyanii beleşe bilgi paylaşımı devrini kapattın
8 fava açıklıcammmm![]()
haoluyo mu öyleFav başına ücret mi veriyoruz biz ya allah allahh![]()
Kaç fav oldu şu anarkadaşlar holy'nin derdinin ne olduğunu buldum, 8 fava açıklarımm![]()
kaç kaldıKaç fav oldu şu an
@pumpkin daha iyi bilir ben ne biliyim kfkdkaç kaldı
title'nda forum sorumlusu yazıyo o nerden bilsin@pumpkin daha iyi bilir ben ne biliyim kfkd
Öyle şeyleri holi bilirtitle'nda forum sorumlusu yazıyo o nerden bilsin![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.