Neden öyle olduğu hakkında fikriniz yoksa eğer, sitenin adını düşününSakin banlamayan aynı zamanda tınlamayan bir admin
Neden öyle olduğu hakkında fikriniz yoksa eğer, sitenin adını düşünün
![]()
Sal gitsin diyorsun yaniNeden öyle olduğu hakkında fikriniz yoksa eğer, sitenin adını düşünün
![]()
İş çığrından çıkmadığı sürece, birilerini kısıtlamak, engellemek bana göre doğru değil.
katlanmak zorunda olduğumuz, hoşumuza gitmeyen şeylerle mücedele içindeyiz zaten. Burada yeri gelince kafa dağıtalım, yeri gelince ciddi olalım, paylaşalım, ve eğlenelim istiyorum sadece. Hayat yeterince ciddi zaten 🤗
ekleyememişvalla mııı
bakiimm
.s
![]()
Bunları atman lazım, nasil ekleyeyimvalla mııı
bakiimm
.s
![]()
aaa ama holi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBunları atman lazım, nasil ekleyeyim
İşte o admin :)İş çığrından çıkmadığı sürece, birilerini kısıtlamak, engellemek bana göre doğru değil.
katlanmak zorunda olduğumuz, hoşumuza gitmeyen şeylerle mücedele içindeyiz zaten. Burada yeri gelince kafa dağıtalım, yeri gelince ciddi olalım, paylaşalım, ve eğlenelim istiyorum. Hayat yeterince ciddi zaten 🤗
DM den at yetişemiyorumaaa ama holi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ulan sen neden benim mesajlarımı okumuyosunnn
sen beni çıldırtmak mı istiyorsunnn
iki övelim dedik geldiğimiz noktaya bak hjhfkl
ya bırak yaaa dm bakcaksın sankiDM den at yetişemiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.