Bildirimlerde sorun varmış arkadaşlar öyle diyo kljasdBeeen koskoca konu actim onun etiketleyip, herkesle yazistim @dinamickaygısız yardimci oldu da konu kendiliginden kapandı.. ifade bile birakmadi, @pumpkin sana bari bi ifade bırakıyormuş 😁😁😁😁
ama bizim zaten bi geçmişimiz var sonuçta, yani bi zahmet bırakçın kübooo 🚬Beeen koskoca konu actim onun etiketleyip, herkesle yazistim @dinamickaygısız yardimci oldu da konu kendiliginden kapandı.. ifade bile birakmadi, @pumpkin sana bari bi ifade bırakıyormuş 😁😁😁😁
Bildirimlerde sorun varmış arkadaşlar öyle diyo kljasd
Eminim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyordur....keşke bi teknik servis küllerin arasından sıyrılıp gelse de düzeltse..... 🚬
Eminim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyordur....
ama bizim zaten bi geçmişimiz var sonuçta, yani bi zahmet bırakçın kübooo 🚬
yalnız yine max verim aldığım bir konu oluyor...
holi o kadar sallamıyormuş ki kimseyi, holinin kim olduğunu bilmeyenler bile varmış............![]()
Bizde arkadaşız yeaaani borumu![]()
fav olaylarinla boşa zaman harcamissin jdjdjd
İşte böyle ol canımı ye ya arada iyi şeyler de söyle benim hakkımda lütfen 🤗ondan ne şüphe canımmm hemfikiriz, gram şüphemiz yok
sistem yavaş holinin suçu ne![]()
aşk olsun yaaa ben sana hiç iyi bişi sölemiyo muyummmİşte böyle ol canımı ye ya arada iyi şeyler de söyle benim hakkımda lütfen 🤗
Yok aslında arada kazara söylüyorsun tabi hakkını yemeyeyim şimdi 🤗aşk olsun yaaa ben sana hiç iyi bişi sölemiyo muyummm![]()
Yok aslında arada kazara söylüyorsun tabi hakkını yemeyeyim şimdi 🤗
Bulamamışızdır hangi smileyler onlarama sen de benim smileylerimi eklemedinnnn........
yıl oldu eklemedinnn..........
eve geçince eklicem dedin eklemedin((((
ya eve geçmedin ya da beni kandırdın(((((((((
ulan her şeyini hazırladım, bari destekli sallaBulamamışızdır hangi smileyler onlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.