o da nedense hep bana denk geliyorcool adam napsın o kadar tepkı verebılıyor
bızı de tınlamıyor da sen görmuyorsun :Co da nedense hep bana denk geliyor(((((((((((
bızı de tınlamıyor da sen görmuyorsun :C
Ama sen artık ellerin oldun @ivan divandelen ile kurdeleni keseceğizsizle ben bir miyim((((((((((((((
Ama sen artık ellerin oldun @ivan divandelen ile kurdeleni keseceğiz
Düğün arrfesindeki her genç kızın kafası karişabilir hedeften vazgeçme çiçeğim
kimseyi mi sallamıyo yaniForumsal ailesi olarak hepimiz aynıyız aslından jdjd
Sevgili @pumpkin , düğün öncesi gerginliği var üzerinizde çok normal :) geçecek geçecek.
ay iyi akıl ettin du hemen el atiim@pumpkin bekarliğa veda için başlık açsana öneriler gelir belki
Eminim geçerli sebepleri vardır,sana özel değildir.:)ay hadi inşallah........
ama holi de şimdi sallamıyo ama beni![]()
bilemiyorum faruk bilemiyorummm.....Eminim geçerli sebepleri vardır,sana özel değildir.:)
Holi kim buranın delisi falan mı? Öyleyse asprerox muydu nickini animsayamadim uzak o üyeden uzak dursun.
![]()
Evet hocam buyrun benim. Önerinizi dikkate alacağım
Başka bir konuda, ne kadar centilmen olduğum hakkında biraz bilgi vermiştim. Centilmenliğimden asla ödün veremiyorum.Bu beyefendi bana düpedüz sigara yakıyor yalnız?
Forumda gezerken böyle hissediyorum:
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.