Ne tetikliyor ona odaklanmak lazim sanirim.Nasıl kontrol edeceğiz bu hisleri 😄
Ne tetikliyor ona odaklanmak lazim sanirim.Nasıl kontrol edeceğiz bu hisleri 😄
Tanıştığımıza memnun oldumFrenkle ve Dinamikle tanışanakadar hayat doluydum
yakiiim mi bir cuara senin için ?Sanki icimde biri fisildiyor ama ben duyamıyorum.
Ne mutlu ne de üzgünüm.. Sadece doluyum..
Ama neyle doldugumu bile bilmiyorum..
yakiiim mi bir cuara senin için ?
Yakıyorum hadi balkona dolunayı izleyelimhadi beraber yakalim: )
Yakıyorum hadi balkona dolunayı izleyelim
Ben giydim dicem de kendime yakıştıramadımcikayim madem, nerede terliklerim : )
Ben giydim dicem de kendime yakıştıramadım![]()
E ben yariladim bile: )
Ben de forumda kadınların triplerini dinleyene kadar hayat doluydum. Tepki vermiyorum artık 😛Frenkle ve Dinamikle tanışanakadar hayat doluydum
zabahanan isim var ben icemiyorum kadeh fln: )Ben kadehi de cuarayı da yarıladım kafam bir hafifledi anlatamam
6 da kalkcam sonra biraz boşum sonra şehir dışında işlerim var dönüş belirsizzabahanan isim var ben icemiyorum kadeh fln: )
Seni hayata hazırladık TutkuBen de forumda kadınların triplerini dinleyene kadar hayat doluydum. Tepki vermiyorum artık 😛
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.