Raisondetre vedaları falan biliyordu 😀 bizi aydınlatacak kimse yok mu 😀Delhi’nin sıradan bir mahallesinde… sıradan bir evde… sıradan olmayan bir şey oluyor.
Bir aile… yine toplantı yapıyor.
Çünkü bu evde günde en az üç toplantı yapılıyor.
Biri kahvaltı toplantısı, biri “kim çayı fazla şekerli yaptı” toplantısı, biri de “kedi kapıyı neden tekrar çizdi” toplantısı. 😜
ironi olsun birazda bu tradehi hikayeye : )
hintlilerin inanc kafa yapisini hayatim boyunca anlamayacagim.
Ezoterik ökült konularda kayboldum hocam 🤪 veda’lar hakkında bile bilgi sahibi oldum 🤪
Bilinmeze doğru kim çekilmez ki 😀Bu konular aslinda cok ilginc ama zihne zararli ; )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.