Maldivler galiba en son görmek istedigim yer, arastirdim gidenlerden dinledim deniz kumsal balik hariç görülecek pek birsey yok.. onlrin oldugu daha güzel ve daha cok sey görülecek yerler oldugunu düşünüyorumHayır artık ben Maldivlere gitmek istiyorum. Orda eker biçerim organik olur herşey
İşte onlardan başka bişey görmek istemiyorum şuan SjsjsMaldivler galiba en son görmek istedigim yer, arastirdim gidenlerden dinledim deniz kumsal balik hariç görülecek pek birsey yok.. onlrin oldugu daha güzel ve daha cok sey görülecek yerler oldugunu düşünüyorum
bu sakura ağaçlarıyla ilgili bişe vardı efsane de olabilir neydi oYugoslavya
Almanya
Evlenince de balayına japonya dusunuyorum. Sakura agaclarinin sonbaharina denk getirirsem guzel bir ambiyans olur cok iyi lan.
Hanımın chopsticklerinden erişte yicem sonra
![]()
Yeniden doğuşu ve değişimi sembol ediyor japon kültüründe.bu sakura ağaçlarıyla ilgili bişe vardı efsane de olabilir neydi o![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.