Çevreye ve insana duyarlı çiçeğim benim💓Su gelir güldür guldur fuskiyeden madem yeri geldi kamu spotu yapmam lazım barajlarda su az lütfen gereksiz su kullanımı yapıp kaynakları tuketmeyelim tek benim yapmakla ne olur demeyin çok şey olur .....
Çevreye ve insana duyarlı çiçeğim benim💓Su gelir güldür guldur fuskiyeden madem yeri geldi kamu spotu yapmam lazım barajlarda su az lütfen gereksiz su kullanımı yapıp kaynakları tuketmeyelim tek benim yapmakla ne olur demeyin çok şey olur .....
küvette nie kahve içiyoruz kiKahveyi sen püskürttün onun olayla ilgisi yok ama küvet olsa yıkanırken içerdik
Bizde küvet yok duşakabin (norm Ender)
o sizin probleminizSu gelir güldür guldur fuskiyeden madem yeri geldi kamu spotu yapmam lazım barajlarda su az lütfen gereksiz su kullanımı yapıp kaynakları tuketmeyelim tek benim yapmakla ne olur demeyin çok şey olur .....
küvetle ilgili bütün fantezilerim yerle yeksan oldu.Kahveyi sen çıkardın ağzından püskürterek :)Kahve yok unut kahveyi biz şampanya içiyoruz :)
Sampuandan nerelere geldik sen tependen akan suları iç :)küvetle ilgili bütün fantezilerim yerle yeksan oldu.
biri kahve der biri şampanya aşsdklşadksl
allahtan abdestliyimSampuandan nerelere geldik sen tependen akan suları iç :)
İki rekat namaz kıl cuma bugün neler diosun ya carpilcan:)allahtan abdestliyim
töbe töbe tanrim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.