Slk mısınız yaa? 2 saatten fazla süre haber alamadığımız kişiyi öldü sayıp yenisine geçiyoruz taam mı?
Sürekli aklımdasın demekle olmaz. Nerden bilelim? Hıı???
Çoook büyük konuşuyorsun başına gelmesin aman 😅
Slk mısınız yaa? 2 saatten fazla süre haber alamadığımız kişiyi öldü sayıp yenisine geçiyoruz taam mı?
Sürekli aklımdasın demekle olmaz. Nerden bilelim? Hıı???
The bak önceden haber vermiş toplantıya giriyorum 2 saat yokum demişse oky ama bana haber vermiyor sallamıyor lüzum görmüyorsa??? Herhangi biri haber vermese de olur ama sevgilimse???Çoook büyük konuşuyorsun başına gelmesin aman 😅
The bak önceden haber vermiş toplantıya giriyorum 2 saat yokum demişse oky ama bana haber vermiyor sallamıyor lüzum görmüyorsa??? Herhangi biri haber vermese de olur ama sevgilimse???
Bende yerim başka haltlar burada önemli olan güven.Toplantıya giriyorum diyip başka haltlarda yiyebiliyor insanlar 2 saatte sevgili @Neşe Palamudu
O daha danger bir durum 😅
Bende yerim başka haltlar burada önemli olan güven.
Güven başka bir unsur The. Haber verip şurdayım desen yine halt yiyemez misin sanki?Haber vermeden de güven oluşabiliyor çok zorlamasak mı insanları 😅
Güven başka bir unsur The. Haber verip şurdayım desen yine halt yiyemez misin sanki?
Tağaam da niye bekleyelim o zaman gelmeyecek birini? Bunun cevabı ne yani. Gelmeyecek aramıyor ben gelemeyen adama ömrümü niye çürütüyümHeh bende tam onu diyorum işte. Oyüzden böyle ufak detaylara takılıp kendinize ve bize zindan etmeseniz mi diyorum 😅
Tağaam da niye bekleyelim o zaman gelmeyecek birini? Bunun cevabı ne yani. Gelmeyecek aramıyor ben gelemeyen adama ömrümü niye çürütüyüm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.