@Nyctophilia burada övebilirsin
Adamin adamanyum elementi.
Adamdan adam
Termodinamigin adam yasasi
Adamullah
Sen yokken buranin adamlik seviyesi dusuyo be abi
Tam dusunuyoruz adammiyiz diye senin online oldugunu gorunce aydinlaniyoruz
Adamin belgesel formatinda cekilmis hali
Sen adam olun lan lafinda bahsi gecen adamsin
Sen adamligin biz daha giderken donen halisin
Hosgeldin adam gibi adam adam.
Bize bi gospel okusa var ya aglariz aglariz
BIr de ben sorayim.Doğum bilgilerini vermedi.
Pek sevmiyor galiba bizi. Bir köşede üzülelim madem.
(Yukseleni yengec falandır belki)
@nunu biliyordur kesin.
Süri sana vermiştim mesela çünkü çok uzun zamandır tanışıyoruzBIr de ben sorayim.
Dogru yapiyorsun.Süri sana vermiştim mesela çünkü çok uzun zamandır tanışıyoruz
Yeni tanıştığım birine neden bilgileri veriym konudan bile yazmış sildirmiştim bir ufak düşün hatırlarsın
Çünkü inanıyorum ve çok ciddi doğru sonuçlara ulaşabiliyoruz haliyle öğrendikçe daha özelden paylaşmak veya hiç paylaşmamak iyi
En azından ben öyle düşünüyorum
ayrıca yükselen oğlağım dediydim yahu 🤣
Allah affetsin yengeç yükselen sevmem zaten 1 i 1000 ediyorlar birde (yükselen) genel ilişkilerde evlerden ırak çekemem öyle drama manipülasyon vs AMMANN @Süreyya @Nyctophilia
Arkadaşlar görüyorum ki son 4,5 post, konunun dışına çıkılmış. Övecekseniz övün, burasi laf sokma konusu değil, teşekkürler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.