Ulasiyor ama duzeltelim hemen isimizi saglama alalim biz 🤣Ee nick değişik burdan övünce yerine ulaşacak mı 🤣🤣🤣
Konuya güncelleme gelir mi 🤷
Ulasiyor ama duzeltelim hemen isimizi saglama alalim biz 🤣Ee nick değişik burdan övünce yerine ulaşacak mı 🤣🤣🤣
Konuya güncelleme gelir mi 🤷
Cabuk ov 2 aydir hic ovulmemisim bak her an basima bir seyler gelebilirrr 🤣Teknik admin gibi teknik admin trenden incem dur sonra övcem 🤣🤣🤣
evime dönüyom yawCabuk ov 2 aydir hic ovulmemisim bak her an basima bir seyler gelebilirrr 🤣
Nerden nereye geldin sennn
İnanmıyorum ama bence eglenceli 🤣evime dönüyom yaw
O bir hack uzmanı
O bir süper çay demler cümleye bak ldlfmldd
O bir etliyle sütlüyü karıştırmayan kişi
O bir burçlara inanmasada gezegen yöneticisi atayan kişi 🤣🤣🤣
Yol yorgunluğu ile anca bu kadar 🤣🤣🤣🤣İnanmıyorum ama bence eglenceli 🤣
Bak keyfim yerine geldi hemenn
Canin sıkildikca ovebilirsin hic cekinmee 🤣🤣
Sevgili nunu beni zorla ovmeye calisiyordu. Bahane bulup kacti.Neler oluyor burdaa
Öhöm öhöm bir iki ses
Yükseleni yengeç bir aslana hiç yakıştıramadım iftiraa 🤣🤣🤣
Çok ağır çıkaramadım bir el içimdeki övgü cümlesine.Basla sen ben cay alip geliyorum 🤣
Nunucummm hoş geldin@Chen nerelerdesin yardımmmm
Ben neler saçmaladım yukarda 🤣🤣🤣🤣Nunucummm hoş geldin
Ayy bilmiyorum ki nasıl övsem ya ben tıkanıyorum överken jgjf
İste bedavaya ovulunce boyle oluyor.Nunucummm hoş geldin
Ayy bilmiyorum ki nasıl övsem ya ben tıkanıyorum överken jgjf
İste bedavaya ovulunce boyle oluyor.
Vericem parasi neyse ovdurecem bu nedir ya
![]()
İste bedavaya ovulunce boyle oluyor.
Vericem parasi neyse ovdurecem bu nedir ya
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.