@HolySpectre hiç sinirlemiyor gibi pamuk gibi daş gibi
Sakliyor olabiler
@HolySpectre hiç sinirlemiyor gibi pamuk gibi daş gibi
Şeyine takmıyor gibi görünüyorSakliyor olabiler
Orasini bilemem tabiiŞeyine takmıyor gibi görünüyor
Keske saklasalar, gozumun onunde sahip cikiyolar 🤣
Saman alevi gibi..aninda parlar..sonra hemencecik söner
View: https://www.instagram.com/reel/Cyfldp5sXkb/
Kolay sinirlenmem ama sinirlenince boyle olabiliyorumm@HolySpectre hiç sinirlemiyor gibi pamuk gibi daş gibi
Şeyine takmıyor gibi görünüyor
Ben biliyorum ama soylemem 🤣Orasini bilemem tabii
Tutmayin kücük enisteyiBen biliyorum ama soylemem 🤣
Biraz olmamis gibi ama olsun. övgü ovgudur az cok demeyelim bos gecmeyelim arkadaslarForumların Lionu, kimse yenemez onu kafiyeli de övdüm
BeceremiyorumBiraz olmamis gibi ama olsun. övgü ovgudur az cok demeyelim bos gecmeyelim arkadaslar
Oysa bir seyler ekilseydi, simdi buralarda meyve topluyor olurduk. Az ilerde cicekler aciyor olurdu ve Arilar o çiceklerden aldiklari polenleri baska çiçeklere dagitmak icin, iğnelerini birbirlerine gösterip tehdit edip rekabete giriyor olurdu. Sevgili @Süreyya ..
![]()
Hanimiş hanimiş nerdeymişşTatlı holy, cici holy, birtanecik holy.
Oyle bir anlattin ki cay demleyesim geldi 🤤Bi bilseniz elinden cay ne güzel oluyooor off ki ne ooofff
Suyu ısıttın mı? Çay hazırsa geleyim çok açımmHanimiş hanimiş nerdeymişş
Aaa burdaymişş
![]()
Oyle bir anlattin ki cay demleyesim geldi 🤤
Suyu isittim gel buyurrrrSuyu ısıttın mı? Çay hazırsa geleyim çok açımm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.