Gerçekçi bir şey yazdın ilk defaoha öldüm falan mi ben ? dediğim bir şeye onay mi verdin sen ?
Gerçekçi bir şey yazdın ilk defaoha öldüm falan mi ben ? dediğim bir şeye onay mi verdin sen ?
Hepi gerçekçi benim yazdıklarım sadece işine gelmez insanlarınGerçekçi bir şey yazdın ilk defa
Peki ya ikinci için ne diyorsun ?Mesela ben ilk sevgilime bakıyorum iyiki evlenmemişim diyorum![]()
Çoğu şişmanlamışPeki ya ikinci için ne diyorsun ?
Sen kadınlarda libido yükselten yiyecek listesini görmedin sanırım :)Çoğu şişmanlamış![]()
Bakınız ben 😂Hiç denemeyin birgün bi bırakıyor dönmüyor. Bazı insanların şakası yok
Yay burcu musun sen?Video bana birini hatırlattı. Sözler aynı ama ses
Bakınız ben 😂
Hiç gözünün yaşına bakmam. Öyle bir de engelleme vs olursa sonra yazsa görmem,seslense duymam. O derece(: Kendi kaybeder.
Video bana birini hatırlattı. Sözler aynı ama ses farklı .. Ama hep karşıdan bekleniyor. Hiç karşı tarafın ruh halini anlama zahmetinde bulunmak olmuyor.
Burç o kadar fark edilen bişey mi ya (: EvetYay burcu musun sen?
Ben daha ne diyim 🚬 balkona çıkıyorum bir sigara yakmayaBurç o kadar fark edilen bişey mi ya (: Evet
O zaman toksik olmayanın bi anlamı olmazdı .Toksik insanların nesli ne zaman tükenir sizce? Dünya daha güzel olurdu sanırım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.