Onlar sorgulayıcı muhaliflerdir, yaptığın işe karşı motivasyonunu kırmak yerine nasıl olduğunu sorgularlarHer seye muhalif olan tipler..
Einstein
Jobs
Zuckerberg
15 kere sinifta kalmislar göccükken biri de okumamis.ddOnlar sorgulayıcı muhaliflerdir, yaptığın işe karşı motivasyonunu kırmak yerine nasıl olduğunu sorgularlar
Konudan alakasız maydanoz olacağım @Süreyya yorumların çok güzel senin ya. Şimdi çıkıyorum konudan.15 kere sinifta kalmislar göccükken biri de okumamis.dd
Kötü örnekler işte şimdi bunları görüp çocuğunu okutmasan serseri olur çıkar 🤪15 kere sinifta kalmislar göccükken biri de okumamis.dd
Bilemiyorum Lotus hanimcim..bir sarkazm kokusu aldim..dddddKonudan alakasız maydanoz olacağım @Süreyya yorumların çok güzel senin ya. Şimdi çıkıyorum konudan.
Bana mı dedinherbokologlar.
Bana mı dedin![]()
yok sana diyemem.
sen gercek bir herbokolog olamassin.
anca calisiorsun afacanlik yaparak: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.