Cekiyorsa zamanin bir onemi yok bence 🚬Çekenler gece mi ölüyordu? Gece mi çekiyordu?
Cekiyorsa zamanin bir onemi yok bence 🚬Çekenler gece mi ölüyordu? Gece mi çekiyordu?
Teknik admin olarak; Cinsel hayatin ne durumda teknik olarak aciklarmisin lütfen 😀iki diyet gördüler mi yapıştırıyorlar hemen bi kero
ulan bi sorgulayın önce acaba bu kızın cinsel hayatı ne durumda diye hgsgfhjk ama yok illa diyetli yemekli şeylere alet edecekler jhsgfghj
Neyse o zaman çok çekmeye gerek yok, elimizde kalacak yoksa.Cekiyorsa zamanin bir onemi yok bence 🚬
Teknik admin olarak; Cinsel hayatin ne durumda teknik olarak aciklarmisin lütfen 😀
Öncelikle bu sırrı teknik olarak paylaştığın için teşekkürü bir borc bilirim. 🤗başkası olsa sırdır söylenemez derdim ama teknikıl sörvislere boynumuz kıldan ince
bakireyim![]()
sevgili değil sayın seyirciler olcak oÖncelikle bu sırrı teknik olarak paylaştığın için teşekkürü bir borc bilirim. 🤗
Sonralikla vay anasini sevgili seyirciler 😯
Adam belki seyircilerden birini gözüne kestirdi. Sayın derse çok resmi olur sevgili diyince bi şey oluyo böyle..sevgili değil sayın seyirciler olcak o![]()
doğru dedin holi, sineğin yağını çıkarır gfsfgfhAdam belki seyircilerden birini gözüne kestirdi. Sayın derse çok resmi olur sevgili diyince bi şey oluyo böyle..![]()
Sonuçta elime geçen fırsatları değerlendirmekle yükümlüyüm 😌doğru dedin holi, sineğin yağını çıkarır gfsfgfh
İddaa ediyorum; bu konu altında en az 5 tane bu cümle var. Bu da ne kadar cömert misafirperver bir millet olduğumuzu (en azından lafta) açıklar nitelikte 🤗Doymadıysan biraz daha koyayım.....
Hocam bunları hep söyledik biz ya ama hala doymayanlar için hocam kesenin ağzını açtı duyrulurHazır ayaktayken ver sana da koyayım...
boyu devrilmeyesiceeSonuçta elime geçen fırsatları değerlendirmekle yükümlüyüm 😌
Aşk olsun ben öyle bir insanmıyımboyu devrilmeyesicee
aldattın beniii((((((((((
evetAşk olsun ben öyle bir insanmıyım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.