Efenim takım çalışmasına önem veririm, yeniliklere açığım ☺️Grup çalişmasında aktif misiniz?
Bilmem mi yenilikçisin fjdkEfenim takım çalışmasına önem veririm, yeniliklere açığım ☺️
Eee ne oldu şimdi bizi arayacakmısınız lkjasdBilmem mi yenilikçisin fjdk
Eee ne oldu şimdi bizi arayacakmısınız lkjasd
Hangi pozisyon olursa olsun, üstesinden gelebileceğime inanıyorum efenim. Aramanızı bekliyor olacağım.Uygun bir pozisyon açıldığında biz sizi ararız..
Ücrette anlaşırız umarım SGK yokHangi pozisyon olursa olsun, üstesinden gelebileceğime inanıyorum efenim. Aramanızı bekliyor olacağım.
Baya baya iş görüşmesi oldu bu kljasdklÜcrette anlaşırız umarım SGK yok
Bu arkadaşımızın referans listesi çok parlak, arkası sağlam birine benziyor @Nobodybu yeni pozusyonun beni tatmin edecegini dusunuyorum
Bu arkadaşımızın referans listesi çok parlak, arkası sağlam birine benziyor @Nobody
kalitekontrol bölümü için yaptığım başvuruya olumlu dönüş olursa her numuneyi hakkiylaa degerlendirip gerekli testlere sokup , en uygun kullanım koşullarını cigaracagimdan süpheniz olmasin 😅Evet pozisyon zenginliği onemli bizim icin.
(Ben ise alindim, mudur oldum galiba. Şimdi yeni elemanlari degerlendiriyoruz sevgili patronum @Chen ile birlikte. Hayat cok hizli geciyor 🚬 ). Jdjdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.