Ayyy evet masaj yapıyor sanmıştım... Yapıyordu da... Meğer niyeti başkaymışYenimi gördünüz 😅
Maşallah 3 kedi daha çıkar. Bu uyuma şekli mi?Buda benim bıngıltı bak 😅
![]()
Maşallah 3 kedi daha çıkar. Bu uyuma şekli mi?
Oralet Kazım
Çılgın hareketler yapıyor mu gecenin bir vaktinde yoksa üşeniyor muSorma 7 kiloya yaklaştık, çözemiyorum bu kilo mevzusunu 😅
Evet beyefendinin biraz değişik bi tarzı var.
Adı ne ki?ben bunu nasıl daha önce düşünmedim 😅
Çılgın hareketler yapıyor mu gecenin bir vaktinde yoksa üşeniyor mu![]()
Geldi şimdi Memati bakışlım. Dışarda yargı dağıtıyorduDuvardaki tabloyu ben uyurken kafama atabilecek kadar kıvrak ve esnek kendileri 😅
sizin ortak paydaş evde mi dışarda mı?
Geldi şimdi Memati bakışlım. Dışarda yargı dağıtıyordu
Bakayım istirahate çekiliyor hünkarımız rahatsız edilmek isterler mi?Bizde görelim 😅
Bakayım istirahate çekiliyor hünkarımız rahatsız edilmek isterler mi?
Sen yinede şansını fazla zorlama bence 😅
![]()
Haşmetlimi gördün mü ne kadar büyük eşek kadar eşek
Çok korkunç çünkü biz sevmeye korkuyoruz... O kendi lutfederse kucağımıza gelir. Bizden iğreniyor ve öldürmeye çalışıyorSuratı niye öyle nursuz 😒
Çok korkunç çünkü biz sevmeye korkuyoruz... O kendi lutfederse kucağımıza gelir. Bizden iğreniyor ve öldürmeye çalışıyor
Çapkın kedi bakışı buBenim katil daha tehlikesiz sanki.
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.