Son halini gördün mü buruş buruş olmuş üzüldüm görünceÖzgü Namal.
Başka hiçbir ünlüye hayranlık beslemiyorum. Kendisi eski platonik aşkım olur..
Fark etmez, hâlâ çok güzel. Yaşadıkları kolay değil ve üstelik 50 yaşında artık..Son halini gördün mü buruş buruş olmuş üzüldüm görünce
Kız kim forumdan birine hayran olur ki hangi sebep hangi gerekçe yani 😂Var ama forumlardan değil
Olan vardır yani illaki kfkfkKız kim forumdan birine hayran olur ki hangi sebep hangi gerekçe yani 😂
Yaa kıyamam sana içinden geçeni yaz ya sen kim ne anlamak istiyorsa öyle anlasın ammann 💃🏻Olan vardır yani illaki kfkfk
Yanlış anlaşılmamak için belirtttim fjjfn
Kimseye hayran değilim. Yıllar geçtikçe, insanları tanımaya başladıkça, kimse hayran olunmaya değmiyor.
Üzdün..Var ama forumlardan değil
NiyeÜzdün..
Herkeşler ona hayran olsun istiyor hayal kırıklığına uğrattı da ondan 😂
Run yazmanı beklerdim.. canın sağolsun Ayşem.
Aradan 2 yıl geçmiş hala fikrim değişmemiş hala kimseye hayran değilim fjdj.+ 100 % ❤️🌸
Aradan 2 yıl geçmiş hala fikrim değişmemiş hala kimseye hayran değilim fjdj
Ben liseye giderken odamda Emre Altug posterleri vardı babam guder yelir bakardı jdjs (altta kasiklara dek inmiş pantolon üstü çıplak) şöyle bı bakardi geçerdi djdj arada çix cix yapardıDeğmiyor bebeğim..
hiç içim kıpırdıyor mu : ))
Kedicikler hariçkdk: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.