Halamın her cuma gönderdiği mesajı nerden buldun sen
Anneme atıyım şunu :d
Halasi göndermiştir belki hyjsjsHalamın her cuma gönderdiği mesajı nerden buldun sen
Belki halam göndermiştir ona da. Mübarek perşembe gecesi saat 00:01 oldu mu toplu mesajı uçuruyor. Tamam en çok sen müslümansın hala ya en çok sen.Halasi göndermiştir belki hyjsjs
Belki halam göndermiştir ona da. Mübarek perşembe gecesi saat 00:01 oldu mu toplu mesajı uçuruyor. Tamam en çok sen müslümansın hala ya en çok sen.
Ya ahsjahdjs iyi de nedennSenin yine iyi halan, benim aktarci abi var iki yildir hic sektirmeden persembe aksami atiyor.. diyorum aha yarin cuma 🤣🤣🤣🤣
Ya ahsjahdjs iyi de nedenn
Kimse neden bunu gonderdigimi anlamadi benceeeHalamın her cuma gönderdiği mesajı nerden buldun sen
Ben anlamadım mesela. Merak ediyorum lakin.)Kimse neden bunu gonderdigimi anlamadi benceee
Sadece cuma mesajları olmamakla birlikte bir çok özel günde böyle şeyler paylaşmayı şahsen sevmiyorum. Bunu yadırgadığım için yada farklı bir nedenden ötürü söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece benim için gereksiz bir eylem.Ben anlamadım mesela. Merak ediyorum lakin.)
Hemfikirim :)Sadece cuma mesajları olmamakla birlikte bir çok özel günde böyle şeyler paylaşmayı şahsen sevmiyorum. Bunu yadırgadığım için yada farklı bir nedenden ötürü söylemiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece benim için gereksiz bir eylem.
Bununla birlikte özel günler bahane edilerek güzel şeylere de sebep olabilir. 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.