Hiç hayırlı bişeyler değil gibi duruyor sjjskdg😀
aynen, ama ben hazirim : )) duymaya alksjd
Hiç hayırlı bişeyler değil gibi duruyor sjjskdg😀
Güvenmemeyi :)Koçlar sana ne öğrettiler acaba : )
Vermeleri gereken dersi vermişlerGüvenmemeyi :)
Yay nerden çıktı yawakrep , yengec, yay
Ben isim sormadan önce soruyorum zaten bu kız deli galiba diyerekten uzak duruyorlarAbi hayatıma giren insanların burçlarını nerden bilecem ben.
asıl yengec nerden cikti kim buldu bu yengecleri heYay nerden çıktı yaw
akrebe akrep diyorum aksiyonu bol patlamaya hazır bomba gbi ilişki lkdfnmljkgdfhgasıl yengec nerden cikti kim buldu bu yengecleri he
vallahi hayatımda hic biseyi bu kadar onaylamamistimakrebe akrep diyorum aksiyonu bol patlamaya hazır bomba gbi ilişki lkdfnmljkgdfhg
Baska ne kaldi ki?Aslan, yay, koç, balık ve başak bir sürü bunlardan.
Boğa da var unutmuşum.Baska ne kaldi ki?
Yaaahu sevgili @Süreyya hanım, hayatımıza girerken bazen bize hiç sorulmuyor biz napalımmm???Baska ne kaldi ki?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.