Her şekilde uyumlandığın ve anlaşabildiğin o aşkı artık kaybettiğinde oluşan derin boşluk

Bence var ama her zaman elimizden kaçırıyoruz. Yıllar geçse de bir yerde bir şekilde aklımıza gelir. Diğer insanlar üzdükçe o böyle yapmazdı onunla iyiydik vs gelmez mi aklınaHer şekilde uyumlanabileceğimiz kimse var mı gerçekten?
Anlaşmak, sevmek istediğimiz için çabaladığımız, ödün vereceğimiz konuları dikkatle seçtiğimiz insanlar var.
Hayatımızın aşkı diye bir şeyin olduğuna da bu yüzden inanmıyorum sanırım.
Umarım hissettiğiniz bu boşluklar, zamanla sizler için de dolar.
Geldiğini hatırlamıyorum. Belki de böyle bir aşk beni teğet gemiştir 🤷🏻♀️Bence var ama her zaman elimizden kaçırıyoruz. Yıllar geçse de bir yerde bir şekilde aklımıza gelir. Diğer insanlar üzdükçe o böyle yapmazdı onunla iyiydik vs gelmez mi aklına
Yaa pislik fmxmcnxnxne güzel yer açılmış insanin baktıkca bakası geliyor
O meşhur söz. Ver yarini ellere vur götünü yerlere.Konu: aşk
Ders: reddedilmeye giriş
Bölüm 1
Dünyaya gönderildiksek insan sevelim birazda Allah aşkı tabiki bakidirBaki olan aşkı kaybetmede gerisi hallolur☝️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.