Hayatımdan Çıkartmak İstediklerim

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
trump tamam ya bu şakaydı arada gelip yazın belki gerçek olur

:) Onlar nerede kalmak istediklerinin seçimini yapıyor zaten çıkartmaya gerek kalmıyor

Herkes olmak istediği yerde, istediği hayatı yaşar. Herkes seçimini kendisi yapar.
Eğer bir insan sizin hayatınızdan çıkıyorsa ya da çıkmak istiyorsa bırakın gitsin. Eğer ki o insanla olan iliskinizde içiniz rahatsa bırakın giden gitsin

Son düzenleme:
Çocukluk arkadaşım vardı ismi lazım değil baş harfi Volkan soy ismi hiç lazım değil Kozan. Çok abilik yaptım, çok yardımına koştum, geceleri babası evden kovardı suça bulaşmasın tek kalmasın diye o soğuk kış günlerinde yanında olurdum. O na ne kadar iyilik yaptıysa hep kötülük yaptı. Affettim daha daha iyilikler yaptım o gene kötülükle cevap verdi. Ben bu adamı 10 sene sırtımda taşıdım. Dedim ki değişir, büyür, anlayış sahibi olur... Ama olmadığını anladıktan sonra yol verdim hayatımdan çıkardım. Hayatıma giren insanlar arasında tek hayatımdan çıkardığım kişi bu elemandır. Haa bide akrabalar var çamaşır suyuyla çitilesemde çıkmıyorlar hayatımda bide onlara yol verdik işte.

Geri
Üst Alt