Haşlanan Yumurtanın Kabuğu Kırılmaması için

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
47,575
Çözümler
4
Tepki puanı
14,276
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Haşlanmış yumurta, neredeyse milyonlarca kişinin tükettiği faydalı besinlerin başında geliyor. Ancak yumurta haşlarken, yumurtanın çatlaması sinir bozucu olabiliyor. Sabah kahvaltısında çatlamadan yumurta haşlamak istiyorsanız size mükemmel bir önerimiz var.

Limon suyunun yumurta kabuklarını güçlendirdiğine dikkat çekildi.

Haşlanma sırasında çatlamış olan yumurtanın bütün vitaminin gitmesi ile beraber aynı zamanda lezzetini de kaçırmaktadır.

Fakat içerisine atılan limon veya suyuna sıkılan yarım limon yardımıyla yumurta kabuklarının çatlamasının önüne geçebilirsiniz. Oldukça güçlü bir antioksidan kaynağı olan limon yumurta kabuklarının güçlenmesine yardımcı olacaktır.
 

dinamickaygısız

Platin Üye
Katılım
18 Şub 2021
Mesajlar
8,994
Çözümler
2
Tepki puanı
1,133
Puanları
113
Konum
Türkiye
Cinsiyet
Erkek
Limonda pahalı, yumurtada :honk: ben organik yumurta almaya çalıştığım için pek çatlamıyorlar :honk:
 

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Katılım
7 May 2020
Mesajlar
10,138
Tepki puanı
2,233
Puanları
113
Konum
Kreş
Cinsiyet
Kadın
kısık ateşte haşlarsanız bişey olmuyo :honk:
 
Üst Alt